Hogyan zajlik egy átlagos tenisz edzés?
Figyelt kérdés
Érdekel engem a tenisz, és szeretném tudni hogy mik vannak egy átlagos edzésen... Csak az ütővel van dolog, vagy van erőnléti része is? Úgy értem hogy futás, fekvőtámasz, felülés... illetve hasonlók is jelen vannak az edzéseken?
És ha rendesen eljárok edzeni egy klubba, akkor kötelező a versenyeken is részt venni? Mert valójában számomra az lenne a sport lényege, hogy levezessem a feszkót, nem akarok még amiatt is izgulni :$ Triatlont azért hagytam abba mert ott kötelező volt a verseny is, különben úgy néztek rád...
És aki teniszezik elmondja hogy mi az ami még olyan igazán nagyon jó benne? :)
2013. márc. 30. 21:20
1/1 Fuuton válasza:
Máshogy nem tudod megtanulni, csak úgy ha játszol.
Erőlétet majd fejleszt a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!