Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lábra mindig van izomláz, ha...

Lábra mindig van izomláz, ha edzek rá?

Figyelt kérdés
Az az érdekes, hogy felsőtestre nincs már izomlázam, csak mikor még nem voltam hozzá szokva az elején, de lábam állandóan .
2014. aug. 12. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
A comb az nekem is mindig durván DOOMS-os lesz, de a vállam pl. soha.
2014. aug. 12. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Bármit leedzhetek nagyon durván, nagyon kevés izomláz jön. Combnál és vádlinál nagyon-nagyon minimálisan szokott lenni, ha tapogatom akkor érzem, hogy durván megvolt dolgozva, felsőtestnél csak hátnál szokott izomláz lenni.
2014. aug. 12. 17:21
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor gondolom, ez is egyénfüggő erősen.
2014. aug. 12. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálam lábnál kicsi azért szokott lenni, mellben és hátban pedig nagyobb izomláz is rendszeresen, pedig 29 éve edzem.

Vállban és bicepszben soha. Tricepszben néha.

2014. aug. 12. 18:28
 5/8 anonim válasza:
Változtass az edzéseden.Keress edzőpartnert aki kb veled egy szinten van és pl versenyezzetek ismétlés,súly.Valószínű nem edzel keményen.Minden testrészben lehet izomláz.Nem megbábtásból
2014. aug. 13. 00:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem minden testrész hajlamos izomlázra. Az izomláz nem feltétele a fejlődésnek. Nem megbántásból!
2014. aug. 13. 06:50
 7/8 A kérdező kommentje:
hát ja . ennyi :D. valószínűleg nem edzek keményen, úgyse, hogy kb 2 évig fegyencet toltam, és 65kilóról jutottam 80ra súlyban, és nem rég tértem át a súlyzós edzésekre is . és a lábamban mindig volt izomláz, de így, hogy súllyal csinálom még jobban érzem.
2014. aug. 13. 10:41
 8/8 A kérdező kommentje:
ja és ez a súly semmi, mivel 190cm vagyok, jó lenne 90-92 kg- körülit elérni
2014. aug. 13. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!