Van valaki rajtam kívül, aki szereti az izomlázat? Mások miért nem szeretik?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 14:43
1/9 anonim válasza:
Pont ma gondolkoztam ezen, hogy miért csak én szeretem :D Egyszerűen imádom, kellemesen fáj, szeretem nyomkodni is a DOOMS-os vádlijaimat.
2/9 anonim válasza:
Engem mazoistának néznek az edzőtársak meg a teremben lévők mindig, mert megcsinálom az edzésemet pl. mellre de ha úgy érzem nem hoztam ki magamból a maximumot akkor nem érdekel hány sorozatot csináltam már az izomra egy - az edzésemen nem alkalmazott - új gyakorlatot veszek elő és azzal még megdolgozom hogy rendesen fájjon. Ez eddig bevált nagyon!
3/9 anonim válasza:
Én szeretem, természetesen összekapcsolódik a jó közérzetemmel. (Mozgás után sokkal jobb a kedvem)
5/9 anonim válasza:
Ha nagyon durva akkor nem szeretem de egy kisebb izomlázzal ébredni jó az edzésd utáni napon, mert érzem hogy jól dolgoztam (igen tudom, hogy az izomláz nem feltétele a fejlödésnek és a bedurranás sem).
6/9 anonim válasza:
Én szeretem, azt pedig nem tudom, hogy mások miért nem.:)
7/9 flevi válasza:
Én is szeretem, és én is nyomkodni szoktam! :D
8/9 anonim válasza:
imádom! én is szoktam nyomkodni, mellizmot, karokat :)
9/9 anonim válasza:
váll, trinyóba, mellbe sztem jó érzés. has már kicsit rosszabb, de én minden izomlázat elvállalnék nekem nagyon bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!