Hogy mérsékeljem az izomlázat?
Figyelt kérdés
Jövőhéttől fogok kondiba járni, de már előre félek az izomláztól, hogy majd nem fogok tudni felkelni. Ilyenkor Ti mit tesztek?
Köszönöm a válaszokat
2014. márc. 15. 16:20
1/5 anonim válasza:
Levezetés, nyújtás, forró fürdő, elég folyadék, elég alvás, multivitamin, főleg C és B-vitaminok.
3/5 anonim válasza:
Kezdésnek amúgy is átmozgató edzés kéne 2-3 hónapig, hogy ne tépd szét magad.
4/5 Dogmatix91 válasza:
Én a forró fürdőt amúgy nem ajánlom, főleg ha még nem edzel. Ilyenkor könnyebben begyulladsz és a melegvíz erre csak rátesz. Egyébként sem véletlenül alkalmaznak hidegkamrás kezeléseket, vagy crossfit versenyeken a számok között jegesfürdőt, gyorsítja a regenerációt.
5/5 anonim válasza:
Nekem sokat segít. Meleg zuhany szauna. Persze utána szoktam merülni hiedgkádban, vagy lecsapatni magam hideg zuhannyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!