Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy mérsékeljem az izomlázat?

Hogy mérsékeljem az izomlázat?

Figyelt kérdés

Jövőhéttől fogok kondiba járni, de már előre félek az izomláztól, hogy majd nem fogok tudni felkelni. Ilyenkor Ti mit tesztek?

Köszönöm a válaszokat

2014. márc. 15. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Levezetés, nyújtás, forró fürdő, elég folyadék, elég alvás, multivitamin, főleg C és B-vitaminok.
2014. márc. 15. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle, jó érzés! :)
2014. márc. 15. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Kezdésnek amúgy is átmozgató edzés kéne 2-3 hónapig, hogy ne tépd szét magad.
2014. márc. 15. 18:18
 4/5 Dogmatix91 ***** válasza:
Én a forró fürdőt amúgy nem ajánlom, főleg ha még nem edzel. Ilyenkor könnyebben begyulladsz és a melegvíz erre csak rátesz. Egyébként sem véletlenül alkalmaznak hidegkamrás kezeléseket, vagy crossfit versenyeken a számok között jegesfürdőt, gyorsítja a regenerációt.
2014. márc. 15. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sokat segít. Meleg zuhany szauna. Persze utána szoktam merülni hiedgkádban, vagy lecsapatni magam hideg zuhannyal.
2014. márc. 15. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!