Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mellre 2db kézisúlyzóval...

Mellre 2db kézisúlyzóval milyen gyakorlattal eddzek?

Figyelt kérdés
Otthoni körülmények között, 2db egyenként 10 kg-os kézisúlyzóval milyen gyakorlattal tudok leghatékonyabban mellre edzeni?

2014. aug. 12. 07:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én 60-65-el szériázok és az egykezes 45 fokos padon 22kg-os kézi súlyzóval megy kezenként.

De van egy srác aki 70kg-al nyom fekve szériában és a 45 fokos padon 9kg-os kézivel nyom erőlködve.

2014. aug. 12. 09:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekem speciel van padom, de akinek nincs, annak szerintem nagyon jó ötlet ez a két párna.
2014. aug. 12. 10:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Én az ágyamhoz raktam egy vele egymagasságú széket, rá valami puhább (paplan, párna) és kész. És így megvan a mozgástartomány is.

Az meg teljesen mindegy, hogy elég-e a súly vagy se, ameddig a kérdésben az szerepel, hogy ennyi van!

2014. aug. 12. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
két súlyzó árából vehettél volna 2 havi kondi bérletet inkább
2014. aug. 12. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!