Street workout és erő emelés egyszerre lehetséges?
Figyelt kérdés
hogy hozzak össze egy saját testsúlyos edzéstervet egy súlyzóssal. célom a palánk, front lever stb viszont nagy súlyokba is bele akarok guggolni, nyomni. lehetséges ez egyáltalán? köszi2014. aug. 8. 21:55
1/7 anonim válasza:
Egy szintig igen, de egyikben sem leszel olyan jó így mintha csak az egyikre edzenél. Nagy súlyos edzéshez nagy izom kell, viszont így kevésbé megy pl egy zászló végrehajtása nagy combokkal.
2/7 A kérdező kommentje:
engem inkább az érdekelne, hogyha egy nap edzés, egy nap pihenés szerint street workoutozok ebbe hogy illesszem bele az erőemelő edzéstervet. szóval inkább egy konkrét edzés terv érdekelne amiből el tudok indulni, ha esetleg valaki edz így hogy ötvözi a kettőt.
2014. aug. 9. 10:00
3/7 anonim válasza:
Nem ezt írtad, hogy legyen terv, nem ezt kérdezted. De szívesen. Tudnék válaszolni arra is amit utólag írtál, de a lebaszá sod nem volt jogos, így most inkább hagyjuk.
4/7 A kérdező kommentje:
hol basztalak le?
már megfogadtam, hogy soha többet nem kérdezek itt semmit, de most már tényleg.
2014. aug. 10. 11:55
5/7 anonim válasza:
Ha normálisan válaszolsz a válaszomra és esetleg meg is köszönted volna, akkor én is úgy álltam volna hozzá. De nem ezt tetted, hanem írtad, hogy nem ez érdekelt téged, amit írtam.
6/7 A kérdező kommentje:
bocsásson meg uram, azt kellett volna írni. ide némely ember kötözködni látogat el.
2014. aug. 11. 20:03
7/7 anonim válasza:
Igen, de nem én. Mindig normálisan válaszolok először. És ha utána pampogás van, akkor én sem hagyom magam. Nézd meg a százalékom, ha bunkó lennék, akkor nem ennyi lenne. De megnézheted a kategória toplistát is. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!