Elég hülye és beteg kérdés egyben, de elméletileg lehetséges ez?
Hát, ha a hormonok döntik el, akkor elég szabadon változtatható, hogy kiből kit szeretnénk faragni, pl. nézd meg ezt a nőt: [link] (gyors elméleti kérdés, szerinted Ő indulhatna női testépítő versenyen? szerintem nem) Semenya fogyatékossága egyben egy adottsága is bizonyos területeken. Csak hát mit lehet velük kezdeni? Küldjék őket paralimpiára, mikor még a rendesben is túl jók? :D Ott volt például az a srác is, akinek a jobb karja marha nagyra nőtt és szkanderbajnok lett, vagy az óriásnövésben szenvedő kosarasok. Érdekes kérdés, mindenesetre én örülök a sikerüknek.
Én a genetikai készlete alapján gondolom hogy el kéne dönteni, hogy valaki születésétől fogva micsoda. Ha valakiben ott van az XY kromoszóma, akkor felőlem akármilyen bombanővé átszabhatja magát, férfi marad. Szerintem ezzel a legtöbb ember így van. *Intolerncia és fóbia off*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!