Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan szálkásítsak, étrendet...

Hogyan szálkásítsak, étrendet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
16 éves fiu vagyok, van egy kis zsír a hasamon és a combomon mondjuk már vagy egy éve edzek és nem nagyon jött le! Montanába gondolkozok a diétába vagy valami hasonlóba de mindenhol azt olvasom hogy félős hogy az izmokat fogom felemészteni, amit én nagyon nehezen szereztem mert nem fehérjézek meg semmi! Valamilyen étrendet tudtok adni vagy akár ajánlani? 70 kg vagyok, 187 cm, naponta járok edzőterembe és e mellet még heti 2 tenisz.

2014. aug. 4. 19:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Pontosan mit jelent nálad a "diétába vagy valami hasonlóba"?. 187cm-hez a 70kg igen csak kevés. Ha ténylegesen sok zsír van rajtad csak akkor kezdj el szálkásítani. Egyéb esetben tömegelj, hisz a test formáját az izom adja. Olvasd el a Sárga Kapszulát.

Napi 2-3g/tslg fehérjét és 2-5/tskg szénhidrátot fogyassz.De inkább a könyvbe bízz vagy egy nálam tapasztaltabba, az utóbbi kettőben nem vagyok biztos.

2014. aug. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!