Milyen étrendet tartsak be?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok 185 cm magas és 65 kg régen 74 voltam azt szeretném megint elérni,1 éve edzek kb és szeretnék izmosodni naponta csinálom:tárogatás, oldalemelés döntött törzsel, fekvő, kalapács bicepsz, tricepsz gyakorlatok, fekvenyomás
ha valaki tud segíteni hogy lehet gépről ide képet feltenni tudok mutatni
2014. júl. 26. 23:40
1/3 anonim válasza:
Először is mi a fr@ncnak csinálod minden nap ugyan azokat a gyakorlatokat?
Szerinted mikor regenerálódnak azok az izmok?
Másodszor hol van a lábedzés?
Harmadszor: google-ba írd be, hogy "alapismeretek", ezt olvasd el, utána a Sárga kapszula c. könyvet.
2/3 A kérdező kommentje:
van pihenőnap is lábat kifelejtettem de focizok,guggolok bicjozok...sok mindent de elsősorban karra szeretnék még izmosodni
2014. júl. 27. 00:23
3/3 anonim válasza:
Naponta csinálod? És az izmaid mikor pihennek? Így nem tudnak regenerálódni, és fejlődni sem fognak. Edz lábra és hátra is és oszd el az izomcsoportokat különböző napokra. Tömegnövelő étrendet kövesd, keress rá. Ajánlom figyelmedbe a Sárga kapszulát is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!