Az otthoni "edzés" ér valamit?
Figyelt kérdés
Ha mindennap csinálok Rubint Réka(napi 20, vagy norbi update van 5 perced) videokból, annak lesz eredménye?2014. aug. 3. 20:31
11/20 A kérdező kommentje:
Ezt a tömegnövelős, fehérjés, tablettás dolgokat én ki szeretném hagyni, de így is jó, ugye?
2014. aug. 3. 22:24
12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm az edzéstervet:)
2014. aug. 3. 22:25
13/20 anonim válasza:
Tablettás? Azt nem írt senki. A fehérjét pedig beviheted szilárd kajákból is. De a tápkieg is csak kaja, nem koksz, nem varázspor, attól sem kell tartani.
14/20 anonim válasza:
Ugyanazt éred el szilárd kajával is, mint a "fehérjékkel, tablettákkal", de abszolút nem kell félni az utóbbiaktól.
15/20 DEXTER22 válasza:
Jajj IMPAKT csak csajozni akart ezért akarta privátba ....most el rontotátok neki :D :D :D
16/20 anonim válasza:
Ja, attól még csajozhat, csak akartam én is okosságot olvasni. Jól le is írta. Egyébként is ezt mások is olvashatják, nem árt ha ők is tanulnak, nem csak a kérdező.
17/20 DEXTER22 válasza:
Teljes mértékben igazad van :) csak ugye privátban sokkal személyesebb és meg lett volna a közös téma úgy mond köztük...de ha ügyes akkor még be próbálkozhat nála :D
19/20 A kérdező kommentje:
:D
2014. aug. 3. 23:25
20/20 anonim válasza:
Nem kell egyből arra gondolni :D Van barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!