Ez jó otthoni edzés?
Tehát, kezdek ugrókötelezéssel ( [link] ez leedzi a vádlit, utána:
3x30 saját súlyos guggolás
5x12 lábnyújtás gépen, ennyi a lábedzés, sajnos erre van lehetőségem (focizok, ezért fontos a láb)
Bicepsz:
3x12 koncentrált
3x12 egykezes
3x12 kalapács
Tricepsz:
3x12 fej fölött/lórúgás
3x12 tolódzkodás
2. nap a láb ugyan az
Hát:
3x12 nyak mögé húzás
3x12 egykezes evezés
váll:
3x12 egykezes nyomás
3x12 oldalemelés
Mellet sajnos csak fekvőtámasszal tudok edzeni bakkal, de azt külön nap hasedzéssel.
A váll is elég gyenge.
A mellett meg letudod edzeni tolódzkodással, áthúzással, tárogatással. Nem csak fekvőtámasz van.
Köszi.
Tudom hogy nem csak fekvőtámasz van, de csak haspadom van azon pedig nem lehet jól fekvenyomni. Ráadásul csak egykezes súlyzóim vannak.
na akkor inkább leírom miket tudsz még csinálni azzal a felszereléseddel.
hát: felhúzás egykezes súlyzókkal, döntött törzsű evezés egykezesekkel, áthúzás (igen ez egy mell-hát gyakorlat), húzódzkodás szélesen, madárfogással.
tricepsz: szűknyomás egykezesekkel, tolódzkodás 2 pad között súllyal, koponyatörő
láb: kitörés súlyzóval, guggolás súlyzóval, rövidtávú sprint súlyzóval, merevlábas felhúzás egykezesekkel
váll: előreemelés, álig húzás, arnold nyomás
mellet már leírtam. ugye hogy lelehet eddzeni mindent rendesen.
Előző vagy és látom, hogy rosszul olvastam elnézést kérek, nem aludtam az éjjel és még csak most iszom az első kávém.
Kézi súlyokkal is tudsz gugolni: https://www.youtube.com/watch?v=RT_MTXaLKxU
Dumbbell deadlift, dumbbell squat, dumbnell full body workout kifejezésekre keress rá youtubeon. Többet érsz vele mintha én próbállok pofázni neked mert nem hatott a kávé... :D
A has nyugodtan mehet több napot is egyéb edzésekkel (akár minden nap, ha lightosabban tolod, de nagyon jó ha néha megnyomatod rendessen). Ami méretre, súlyra nem olyan nagy izomcsoport abból többet is össze lehet rakni egy napra, kb ezt vedd alapul.
Fekvőböl is keress haladó gyakorlatokat (advanced push-up), mert önmagában a sima fekvő lehet kicsit szegényes. Ill keress valami padot amire rátudsz feküdni aztán mehet minden mellgyakorlat egykezessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!