Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit ajánlanátok kajálás terén?

Ti mit ajánlanátok kajálás terén?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja kezdtem az edzést, minden izomcsoportra edzek heti 4-5 alkalommal, izmosodom meg jobban bírom a dolgokat, csak azt érzem szarul kajálok, mert tufom mit kell vsak szeretek enni. Legtöbbször kebabot szojtam kajálni közvetlen kondi után, vagy 2 nagyobb tonhalas szemdvicset, de azt majonézzel, fött tojással, meg újhagymãval. A többi étkezésem átlagos otthoni kaják, pörkölt, tokány, gulyásleves stb. Néha haverokkal rendelünk pizzát, abból 4-5 szelet ez olyan heti 1x. Szerintetek mit kéne ennem, főleg a zsírégetés, súlycsökkenés lenne a cél. 15/f 97kg 185cm
2014. aug. 2. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Minden amiben fehérje van, de persze ne túl sok ch.

Szálkásításnál csökkentet szénhidrát.

Csirke a legjobb fehérjeforrás, de ne csak 1 féle húst egyél :D

Legyen meg napi 250-300gramm fehérje és szénhidrátot csökkentsd!!

2014. aug. 2. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Kikell vágnod a telített zsírokat és a cukrokat a fenébe és szorísd lejebb a szénhidrátokat. Csirke és a hal elég egyértelmű, de a marháról se feledkezz meg. Veszel magadnak egy szép szelet marhahúst és lesütöd. SZVSZ az egyik legfinomabb kaja és nagyon tápláló. Zabkása is finom tud lenni azt is rakd fel mindenképp a listádra. Ha kb belőtted a napi kajád és éhes vagy nasiznál valamit egyél helyette gyümölcsöt.
2014. aug. 2. 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, nagyon szeretek főzni, emiatt sokszor eléggé ""hízlaló"" kajákat eszem, lehet ez a gond, de akkor utánanézek mikkel tudnék variálni. Köszönöm mégegyszer:)
2014. aug. 2. 14:16
 4/4 anonim válasza:
Én mostanában többször készítettem már tojásos lecsót, spenótos rántottát, zöldséges rizst sült csirkemájjal, ha kevesebb pénz jut ételre, így próbálom megoldani.
2014. aug. 4. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!