Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömeget növelni lehet otthon...

Tömeget növelni lehet otthon súlyzók/gépek/"porok" nélkül?

Figyelt kérdés

Valakinek már sikerült ez?

Hány kilót sikerült felszedni?

2014. júl. 30. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért, a porokban mi van, amitől jobban fejlődsz?
2014. júl. 30. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet.

Saját testsúlyos edzés és tömegnövelő étrend kell.

(A porok sima kaják.)

3/6 anonim válasza:
Én 66 kiló voltam 188 centihez amikor tudatosan,rendszeresen elkezdtem heti több alkalommal keményen fekvőtámaszozni(nehezített változatokkal) és így olyan 74-75kg-ig sikerült feljönnöm,igaz csak a vállam szélesedett és izmosodott hihetetlenül.Aztán váltottam súlyzózásra,most 85kg vagyok és mindenütt van már valamennyi izom.Nem tudom meddig tudtam volna eljutni súlyzók nélkül...gyanítom csak zsírosodtam volna tovább.Szóval sovány testet lehet izmosítani,hízlalni egy bizonyos szintig,de utána kell a komolyabb terhelés,hogy izom jöjjön,ne zsír.
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet.(2hónapja kezdem , sikerült is 2kg-t felszednem(csöpp zsírral))

Ha megvan a napi tápanyagbevitel..

Amúgy nem tudom mit értesz porok alatt?

2014. júl. 30. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy szintig lehet. Aki beviszi szilárd kajából a napi tápanyag mennyiséget az is ugyanúgy fejlődik, mint az aki egy részét tápkiegből fedezi.
2014. júl. 30. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen lehet.

Egy év alatt felszedtem 12kgot.

De nem könnyű az út, főleg ha nincs semmi eszközöd.

Én törekedtem/törekedek a nehéz gyakorlatokra. Húzódzkodok, tolódzkodok, kézállva nyomásokat végzek, de 5-6 ismétlésnél nem nagyon szoktam többet csinálni egy sorozatban.(Mindig kötök magamra annyi súlyt, amivel ennyi megy)

A kaját pedig viccesen oldom meg, mert nem mindig van itthon hús :). Olyankor sok tojást eszek, túrót, sőt van olyan is, hogy 1x ebédelek itthon 1x pedig mamáméknál. Meglehet ezt oldani. Na és persze a lábat sem kell elfelejteni, otthoni edzésnél, erre pedig a sprint és a hegynek futás tökéletes egy darabig(viszont már nekem is csorog a nyálam egy jó kis felhúzáshoz vagy guggoláshoz)

2014. júl. 31. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!