Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nincs pénzem edzőterembe...

Typsy93 kérdése:

Nincs pénzem edzőterembe elmenni. De viszont otthon van egy 8kg-s kézisúlyzóm. Ha sok fehérjét viszek be a szervezetembe meg betartom az étrendet akkor tudok vele tömeget növelni? Vagy fekvőtámasszal azt ellehet érni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 02:55
 1/5 anonim ***** válasza:
A fehérje sztem nem növeszt tömeget az a szénhidrát nekem 2 db 21 Kg-os volt de már az is kevés volt és otthon edzettem, egy időbe jártam de rájöttem hogy nekem nem kell az és drága is volt.
2011. dec. 1. 03:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tudod tartani az étrendet és a magas fehérjebevitelt, ami elég költséges, akkor van pénzed kondibérletre is...
2011. dec. 1. 07:01
 3/5 anonim ***** válasza:

ha tömeget akarsz növelni,akkor a szénhidrátra helyezd a hangsúlyt,ne a fehérjére(lásd első válaszoló)

de ha tényleg izomtömeget szeretnél,akkor le kell menni terembe.8 kg-os súllyal és fekvőtámasszal egy sportos testalkatot el tudsz érni,de nagy izmokra ne nagyon számíts.

2011. dec. 1. 10:06
 4/5 dirtboy ***** válasza:
azért a 2g/tskg proteinnek meg kell lenni arra majd figyelj
2011. dec. 1. 11:58
 5/5 A kérdező kommentje:
igazából azért akarom vhogy ezt megcsinálni, mert küzdősportolok, és melette azért nincs pénzem konditeremre...
2012. jan. 26. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!