1 hónap edzés/rendes kajálás nélkül mennyi izmot veszíthetek?
Figyelt kérdés
nem úgy jöttek össze a pénzek ahogy azt terveztem, és a testépítést egy hónapra TELJESEN félre kell tennem.2014. júl. 29. 14:23
11/22 A kérdező kommentje:
hát.. a mérleg nem hazudik. fehérje + rendes kaja meg edzés meg pihenés mellett a havi 2kg elfogadható.
2014. júl. 30. 18:27
12/22 anonim válasza:
Igen, de a tömegnövekedés nem egyenlő a színtiszta izomnövekedéssel. Megy ott még kis zsír, ch-feltöltődés és víz is.
13/22 A kérdező kommentje:
törekedtem a minél 'szárazabb' tömegelésre.. annyi ch-t vittem be egy nap, amennyire szükségem volt hogy tudjak nőni, és minden hónapba beiktattam egy szálkásító hetet
2014. júl. 30. 18:34
14/22 anonim válasza:
1 hét alatt semmi szálkásítás nem lesz, ez nem így megy, hogy a szervezet hirtelen átáll erre. ÉS hiába törekszel rá, akkor is jön zsír. Ez genetikafüggő is. De tudod mit, én nem vitázom, tőlem izmosodhatsz heti 5 kilót is, írni bármit lehet.:)
15/22 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nekem jó a genetikám.. mert 1 hét alatt elég szép eredményeket elértem szálkásítás terén.. és mi értelme lenne hazudnom?!
2014. júl. 30. 18:40
17/22 anonim válasza:
OMFG :)
Abban a 7 kiloban amit felszedtel 3 honap alatt van nagyon ko esetben 1-2 kilo izom, a tobbi zsir meg viz.
18/22 A kérdező kommentje:
NEM VAGYOK ZSÍROS!!! a víz az lehetséges, de az sem több 1-2 kilónál
2014. júl. 30. 23:09
19/22 anonim válasza:
pattints már fel egy képet Arnold.
20/22 A kérdező kommentje:
mielőtt bárki bele kötne, ezt a képet majdnem egy hónapja készítettem. mostani sajnos MÉG nincs! tudom hogy itt van egy kevés zsír, de azóta csökkent a testzsír%-om. nem azt mondom hogy 4-7%-os full szálkás vagyok, hanem azt, hogy ami rajtam van, az KELL! tehát annál alább szerintem fölösleges adni.. szinten tartani is nehéz.
2014. júl. 30. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!