Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek híztam/izmosodtam?

Szerintetek híztam/izmosodtam?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 29. 13:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
de most komolyan, feltalálták már a rák ellenszerét?
2014. júl. 29. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted a kemoterápia meg a sugárkezelés mire való? Vagy azt gondoltad, napjainkban a rák egy abszolút gyógyíthatatlan, mindenképpen halálos betegség? Nem, először is általában ott van a sebészi beavatkozás, hogy nemes egyszerűséggel eltávolítsák a tumort, aztán ott vannak többek között, amiket már mondtam, hogy elöljék a rákos sejteket. Ezen kívül segítik még a szervezetet vitaminterápiával, génterápiával példának okáért. Ma már elég sok esetben túl lehet élni a rákot.
2014. júl. 29. 22:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Levin: 5-8 év tünetmentesség után gyógyultnak tekintik a rákosokat, azon kívül ha Te lennél az, szerintem Te sem szívesen viselnéd a "bélyeget". Tudod: empátia.... ;)

Kérdező: csak így tovább! A srácokon meg ne akadj ki, ők ilyenek egymás közt, kicsit pokróc a stílus néha, de szerethetők. :)

2014. júl. 29. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:
huhh ezt nem is tudtam, köszönöm Drake, belőled még egyszer orvos lesz. de amúgy akkor srác vagy ugye kérdező? Nyugi am szépen haladsz, ha az első képet veszem alapul.
2014. júl. 29. 23:59
 15/16 A kérdező kommentje:

nő nemű vagyok............

de köszönöm a rendes válaszokat <3

2014. júl. 30. 00:01
 16/16 anonim ***** válasza:

egy ismerősöm pl leukémiából full kimászott. kemózták meg minden :)

kérdező, csak így tovább :))

2014. júl. 31. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!