Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek híztam/izmosodtam?

Szerintetek híztam/izmosodtam?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 29. 13:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem barnább lettél
2014. júl. 29. 13:52
 2/16 anonim ***** válasza:

húú te lány, tisztában vagy vele, hogy a térded olyan széles mint a combod? Értem én, hogy most ez a divat, de brrr...

Több lábedzés, és mehet bőven a tömegelés is, persze csak ha változtatni is akarsz ezen.

2014. júl. 29. 14:20
 3/16 anonim ***** válasza:
nem tudom ez vicc vagy sem, de őszintén ez azt se tom eldönteni melyik az "előtte" és melyik az "utána" kép
2014. júl. 29. 14:32
 4/16 anonim ***** válasza:

fúj!

hány kiló vagy te?

2014. júl. 29. 14:44
 5/16 anonim ***** válasza:

te srác vagy vagy csaj????

MI - VAGY - TE??

2014. júl. 29. 15:08
 6/16 A kérdező kommentje:
hát tudjátok rákos lettem és lefogytam. most kigyógyultam de kösz hogy segítetek. reméljétek hogy soha nem kerültök ilyen helyzetbe mert most mindentől megint elvettétek a kedvem......
2014. júl. 29. 15:22
 7/16 anonim ***** válasza:
meg lehet gyógyulni a rákból? :O Szerintem amugy izmosodtál. lehet hogy a ráktól?
2014. júl. 29. 16:26
 8/16 anonim ***** válasza:
Sajnos még nagyon sovány vagy, nem sokat változtál így képről nézve. De később lehet ebből is egy jó forma, ne add fel.
2014. júl. 29. 17:03
 9/16 anonim ***** válasza:

Most nem kell lázadni, honnan tudjuk neked milyen egészségügyi problémáid vannak? Vagy szereted sajnáltatni magad? Ne tedd!

Felteszel egy olyan képet, izmosodtam-e kérdéssel, ami között testileg szinte semmi különbség nincs, és nagyon vékony lábad van, de ezt már fent leírtam.

És ezzel semmi baj nincs, örülj hogy felépültél, ilyenkor jön az emberekben hogy változtatnak az életükön (persze a legtöbb gyorsan feladja), de ha te úgy gondolod, nem tartozol közéjük, akkor eddz, és táplálkoz helyesen.

Ha viszont szeretnél változtatni, és ez mondjuk az edzés felé irányúl, kezdésnek jó olvasmány lehet a sárga kapszula című e-book.

2014. júl. 29. 17:07
 10/16 A kérdező kommentje:

nem csak nem értem mért kell olyanokat írni hogy "mi vagy te" meg ilyenek. mert én is tudom hogy nagyon vékony vagyok, de máshogy is ki lehet fejezni nem így.

köszi a normális válaszokat

2014. júl. 29. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!