16 sorozat sok mellre?
Figyelt kérdés
fekvőtámaszt szoktam variálni 3fele, meg a negyedik a tolozkodás, de ezeket +10kg-al szoktam .izomtömeget szeretnék növelni.2014. júl. 27. 22:21
1/5 anonim válasza:
Ha 1 hėten egyszer csinálod mėg kevės is...
2/5 anonim válasza:
Remélem nem mondok hülyeséget azzal ha azt állítom, hogy fekvőtámasszal mellre nem igazán fogsz tudni tömegelni... A fekvőtámasz nagyon szuper mivel nagyon sok izmot megmozgat de nem kimondottan mell gyakorlat szerintem és valószínű, hogy csak erősödni és formásodni fogsz tőle ( ami szuper dolog csak ahogy olvasom Te tömegelni szeretnél) Tömegelést nagyobb súllyal szokás kisebb ismétlés számmal 6-8 kb és mindig érdemes feszegetni a határokat súly növeléssel ami fekvőtámasz esetében csak akkor megy ha a hátadra kötöd a súlyt :) de igy tovább aki edz az már tesz valamit magáért és ez fontos! ;)
3/5 anonim válasza:
Hogy lenne kevés? még 12-13 sorozat is elég hetente. Egyébként nem jó szerintem ha 3 féle fekvőtámasz. Rakj be az egyik helyére egy tárogatást és az egyik fekvő legyen döntött fekvő (lábad magasabban van).
4/5 A kérdező kommentje:
Igen súlyal szoktam, fekvőtámaszozni, és tolózkodni is. Így tömegnövelhetek mellre?
2014. júl. 28. 14:53
5/5 anonim válasza:
Tömegelhetsz végülis, de nem tartom valószínűnek, hogy szép izomzatot tudsz kialakítani csupán fekvőtámasszal. Ha ennyire elszánt vagy akkor érdemes lenne konditerembe járnod vagy néhány súlyt beszerezni. Rengeteg mell gyakorlat van és nem hiába, formai szempontból hasznosabb több gyakorlatot keverni mivel minden izomzatnak több része is van, így a mellnek is 'felső, középső, alsó' rész. Mivel még nem próbáltam csak fekvővel tömegelni így valóságbeli tapasztalatom nincs de ez az elképzelésem a témáról! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!