Ha ennyire nem fejlődök akkor menjek orvoshoz?
Mielőtt kondizni kezdtem 3 évet sportoltam,semmi se látszott látszott rajtam. Kb másfél évig félkomolyan majd 1 éve komolyan edzek. Heti 3x megyek terembe valamint próbálok megfelelően enni.
SEMMI SEM TÖRTÉNIK! Aránytalan és vékony vagyok,nem túl erős. A motivációm kezd eltűnni és ezt 18 évesen..
Nem csak azért csinálom hogy jól nézzek ki,szeretem is de elkeserít hogy a rengeteg munka és kajálás ellenére sehol se vagyok,mások meg fél év alatt szar kaján 5 kiló izmot kapnak fel.
Lehet hogy orvosi problémám van?
"Most komolyan azok a par gramm ch-n múlik minden" - 1 gramm/ttkg Ch az fióknál legalább 60 gramm. Az 240 Kcal. Szerinted az semmi?
Igen, ezen múlik.
Van, aki 4 grammal tömegel. Én 4 grammal max szintentartok vagy éppen fogyok. Pedig zsírból megvan több, mint 1 gramm.
Egyél többet! És inkább örülj neki, hogy többet kell enned.
Ha több CH-tól esetleg elkezdenél zsírosodni, akkor meg ne a CH-n emelj, hanem a zsíron!
Válts át teljesen más edzéstervre. Csinálj heti 4x egész testes edzést, csak alap gyakorlatokkal.
Valamint gondolom 60-70 kilónál nem vagy nehezebb ha vékony vagy. 4g CH/kg, az napi negyed kiló körül van. Az tömegeléshez egy ektomorph alkatnak edéskevés, napi fél kiló, vagy akár 3/4 kiló ch-t is be kéne vinned.
Vegyél tömegnövelőt, valami normálisabbat. Volu 35, hozzá tud tenni a fejlődéshez.
Nah
Természetesen tudom hogy 18 évesen több év sport után kiírni egyetlen darab kérdést undorítóan lányos nyavajgás. Megbocsáthatatlan,ásom is el magam.
Egyébként 188 cm vagyok és 78 kiló kb 15 százelék testzsírral.
Edzés után Jumbo professional megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!