Van értelme a kis súlyokkal való edzésnek?
Van még 15-20 kg pluszom, amitől szeretnék megszabadulni. Már régebben is jártam konditerembe. Akkor az volt, hogy 40 perc kardió, és utána az egész test átmozgatása, de csak kis 10-15 kg-os súlyokkal. Csak ezzel annyi a bajom, hogy semmit nem érzek közben, nem érzem, hogy dolgoznának az izmaim, se izomlázam nincs... semmi.
Baj lenne, ha növelném a súlyokat? Vagy attól csak még vaskosabb lennék?
Ne súlytól akarj szabadúlni, hanem zsírtól. Ehhez megfelelő szálkásító diéta kell, aerob edzés, és súlyzós edzés. A súlyzós edzésnél akkora súly kell, amivel 8-12 ismétlést tudsz maximum csinálni.
Szálkásító diéta alatt meg nem fogsz izmot növelni, tehát ez miatt kár izgulni.
Köszönöm a normális válaszokat!
Igen, nő vagyok. És semmiképp sem szeretném férfiasra kigyúrni magam. Csak szeretném ha lenne valami formám.
Tudom mi kell a fogyáshoz, már 30 kg-tól megszabadultam. Egyedül a ezzel a kis súlyzós edzéssel nem voltam nagyon megelégedve, de most akkor bátrabb leszek. Amúgy személyi edző állította össze az edzéstervet... nem a kisujjamból cumiztam ki:)
Minél több az izomtömeg, annál több kalóriát égetsz el. Kicsit bután megfogalmazva.
Válaszolva a kérdésre: Nem lenne baj, ha növelnéd a súlyokat, és nem leszel "túl vaskos".
"Ha nagyon félsz, hogy olyan karod lessz mint Arnodlnak (na persze ilyen nem fog észrevétlenül történni 1 nap alatt)"
Nem egy nap alatt, hanem kb soha nem lesz Arnold méretű izomzata egy nőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!