Tizes kérdése:
30gr fehérje hány ml?
Figyelt kérdés
BiotechUSA-brutal muscle on fehérje.30 gr-t kellene elkeverni vízbe,de a mérőpohár ml be van megadva.Lehet,hogy csak én vagyok ilyen hulye de 30 ml-t tettem bele a shakebe mivel 30gr akkor 30ml lehet.De annyira víz ízű,hogy nem vagyok benne biztos,hogy ez így jó.2014. júl. 24. 07:16
1/3 anonim válasza:
Ajánlom neked az általános iskola alsó tagozatát, egy mérőkanál általában 30gr. Egzakt módszer nincs arra hogy 30gr fehérjepor mekkora térfogatú, minden gyártásnál más lesz a szemcseméret, valamint attól is függ hogy miből gyártották, tejsavó tojás etc. Ha nincs mérőkanalad szerintem tegyél bele 2 púpos evőkanállal.
2/3 KillBéla válasza:
Egy tipp: Ebben a sportban a legalapvetőbb kellék az a gramm pontos mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!