Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy edzés után először leghamarabb 1 órával érdemes bevinni tápanyagot?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=PH7CPh8u2RA

Ebben a videóban erről beszélnek, ha nem értettem nagyon félre, hogy 1 óra alatt jobban képes az Emberi Növekedési Hormon kifejteni a hatását, mivel a rögtön bevitt tápanyagok edzés után rontják a hatását, és, ha vársz 1 órát, akkor tudod maximalizálni. Ugye ezt mondják?

Hát én kipróbáltam, és mit mondjak, lehet placebó, de 2 hét alatt 34,3-ról 35,3-ra ment fel a karom mérete, és 3 hónapja edzek, úgy, hogy kaja rendben van, HMB-t is használok, és 5g Kreatin megy le edzés utáni fehérjémmel.

Szerintetek van valóságalapja? Nekem tetszik ez a módszer, szerintük nem "eszi meg magát" a tested edzés után ilyen gyorsan, hogy rögvest be kell vinni a gyors ch-t meg fehérjét. Akár igaz, akár nem, én így fogok tenni, csak érdekel, hogy szerintetek akkor ez így lehetséges, jó elgondolás? (Már, ha nem vagyok ennyire birka, és így félre értettem.)

2014. júl. 21. 11:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
sőt, a kreatinnal jó esélyed lesz vesekőre.
2014. júl. 21. 21:47
 12/13 A kérdező kommentje:
Porok alatt a fehérjeturmixot érted? Attól mi bajom lenne? Max hasmenés, ha érzékeny vagyok rá, de ebbe ne menjünk bele. Kreatinnál még nem állapítottak meg káros hatást eddig úgy tudom.
2014. júl. 21. 21:57
 13/13 anonim ***** válasza:

nem csak azt. nem mondtam hogy bajod lesz tőle, de van rá esélyed. de ha nem érdekel, ne menjünk bele, csináld azt, amit a többiek.

nem állapították meg 1 tanulmány szerint 20g/nap esetén, mégis az orvosok nem ajánlják túllépni a 10-20 g adagot, vesebetegség esetén kerülendőnek tartják a szedését, és ismertem olyat, akinek kreatinszedés után pár hónapra veseköve lett. persze lehet véletlen egybeesés is.

de nekem mindegy mit csinálsz.

azért érdekes videó volt.

2014. júl. 22. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!