Lehet lánccal edzeni?
Üdv,
először is leírnám, hogy én nem szoktam súlyzós edzést végezni(csak fekvő, huzi, hspu, lábemelés, tolódzkodás,stb. - szóval ilyen fegyences dolgokat, de kiegészítem más calisthenics gyakorlatokkal is). Azt is leírnám, hogy semmi bajom a súlyzós edzést végzőkkel, sőt tisztelem is őket(bár nem mindenkit, csak aki naturálban csinálja, a koxosokat nem, Montezt kiemelném, hogy ő tőle sok jó választ kaptam a kérdéseimre, ezúton is köszönöm).
Szóval a KÉRDÉS: Szeretnék nagyobb ellenállással edzeni(tehát nem csak a súlyommal), de súlymellényt nem szeretnék venni(elég drága). De arra gondoltam, hogy néhány videóban láttam, hogy pl. tolódzkodni szoktam úgy is, hogy a nyakukba tesznek jó pár kiló láncot, és azzal végzik a gyakorlatot. No most már tényleg a kérdés: Ezzel a módszerrel lehet húzódzkodni is? Esetleg fekvőzni?
Nos a kivitelezést úgy lenne, hogy vennék vagy 20-30 kg láncot(jó vastagot), feldarabolnám olyan 2-3 kg-s részekre, és karabinerrel összetudnám őket kötni. [link]
Ezen a képen levő módszerrel tenném magamra. A bőröv ami a tegezt tartja, nos nekem az lenne a lánc, de lehet, hogy szorosabban tenném.
Szerintetek jó ötlet lenne??
Mert így olcsóbban kijönnék.
Jó ötlet :-)
Én az övre pakolok tárcsákat, de régebben ugyanezt csináltam hogy láncot tettem a nyakamba. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!