14 éves vagyok, most vagyok a leggyorsabb növésemben (magasság) és szerintetek az, hogy eljárok heti 2-3-szor edzeni akadályozhatja a növésemet?
Figyelt kérdés
persze személyi edzőhöz járok, és pl tudom hogy a fekvenyomás az akadályozza a növést, és ő nem is engedi, de mondták sokan, hogy a szimpla edzés is akadályozhatja...#edzés #budy building
2014. júl. 16. 21:45
2/7 anonim válasza:
16 vagyok. 13 evesen kezdtem el ugy igazan noni. Folyamatosan jartam edzeni(heti 2x fociedzesre es 3x futni, uszni). 156 cm voltam, es egy ev alatt 176 cm lettem. Meg most is novok, jelenleg 183 vagyok. Szoval nem lesz semmi bajod, es ha veletlen megallsz ne ijedj meg, hormonodtol fugg, hogy mikor es mennyit nosz.
3/7 anonim válasza:
Nem állsz meg a növésben, még abban a korban vagy hogy nősz.
És ide is csak ezt a példát tudom mondani:
14 évesen kezdtem konditerembe járni, akkor voltam 176 cm, jelenleg vagyok 214.
Láthatod hogy nem álltam meg tőle, te sem fogsz :-)
5/7 anonim válasza:
Erre a 216ra kíváncsi vagyok xD
mutass képet, hogy viszonyítani lehessen pls:D
7/7 anonim válasza:
Nem szívesen mutogatok képeket :-)
Nem nagyzolásként írtam, hanem a kérdezőnek hogy lássa, nem álltam meg a növésben :)
De egyébként elég sok velem hasonló magasságú ember szaladgál az országban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!