Nemzeti Közszolgálati Egyetem-semmiféleképpen sem lehet kibújni a magasság minimum alól?
Figyelt kérdés
A magassághatár rendészetin és katonain is 162 cm, én ettől jóval elmaradok (lány vagyok). A kérdés az, hogy ezt mindenféleképpen ilyen szigorúan veszik? Akármilyen szakirányra is mennék katonai vezetőn belül (lövész, harckocsizó, felderítő stb.)? És minden rendészeti szakon is? Ismertek esetleg valakit aki ennél alacsonyabban bejutott? És az utolsó kérdés: szerződéses katonánál is nézik a magasságot? Egyébként nem hiszem hogy nőni fogok még, az utóbbi három év alatt 3 cm-t nőttem és szerintem meg is álltam. 17/L 153-4 cm2014. febr. 1. 18:19
1/1 anonim válasza:
Olyat tudok, aki rendőrire jutott be (lány, tehát 160 volt a minimum), pedig néhány centivel alatta volt. Szerencséje volt, nem mérték le, csak bediktálta. De ez sztem kb 10-ből egyszer, ha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!