Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok. 2,5 hónapja kezdtem el edzőterembe járni, melette fegyencedzést csinálok. Amikor nekiálltam az edzésnek elég vékony voltam.Így nekiálltam tömeget növelni. Növeltem a szénhidrát és zsírbevitelt, melette heti 2-3X edzettem, de elég rendesen feljött a pocak, ráadásul a genetika miatt az alhasra jött fel sok háj.(Min.5-6kg) Izomból semmi, pedig rendesen csináltam az edzéseket. Mit csináljak hogy normálisan nézzek ki?2014. júl. 18. 20:19
11/13 anonim válasza:
A sütikről meg az ilyenektől szokj le. Olvasd el a Sárga kapszulát. Szénhidrátot rizsből, zabpehelyből, teljes kiőrlésű tésztából vigyél be, fehérjét pedig sovány húsokból, tojásból, túróból.
12/13 anonim válasza:
ez nem tomegeles volt hanem hizokura :)
Ha tul sok ch-t viszel be, ugyanugy elhizol mint barki mas.
13/13 A kérdező kommentje:
Elolvastam a sárga kapszulát. Akkor most átállok a normális tömegelésre.
2014. júl. 21. 11:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!