Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok. 2,5 hónapja kezdtem el edzőterembe járni, melette fegyencedzést csinálok. Amikor nekiálltam az edzésnek elég vékony voltam.Így nekiálltam tömeget növelni. Növeltem a szénhidrát és zsírbevitelt, melette heti 2-3X edzettem, de elég rendesen feljött a pocak, ráadásul a genetika miatt az alhasra jött fel sok háj.(Min.5-6kg) Izomból semmi, pedig rendesen csináltam az edzéseket. Mit csináljak hogy normálisan nézzek ki?

2014. júl. 18. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A sütikről meg az ilyenektől szokj le. Olvasd el a Sárga kapszulát. Szénhidrátot rizsből, zabpehelyből, teljes kiőrlésű tésztából vigyél be, fehérjét pedig sovány húsokból, tojásból, túróból.
2014. júl. 18. 22:39
 12/13 anonim ***** válasza:

ez nem tomegeles volt hanem hizokura :)

Ha tul sok ch-t viszel be, ugyanugy elhizol mint barki mas.

2014. júl. 19. 15:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Elolvastam a sárga kapszulát. Akkor most átállok a normális tömegelésre.
2014. júl. 21. 11:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!