Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13 éves vagyok 48kg, szóval...

13 éves vagyok 48kg, szóval ha napi 200hasprést megcsinálok,1-2naponta biciklizek 1 órát nem eszem zsíros kajákat, akkor korulbelul mikorra lessz kockahasam?

Figyelt kérdés
?

2014. júl. 15. 22:34
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Koplalni nem fogok max ha ehes vagyok egy alma,de irtak valahol h ne sokat mert van benne gyumolcscukor.ak mit ehetek ezek kozul:alma,ribizli,málna,cseresznye? A szeder meg nem erett xd
2014. júl. 16. 08:40
 22/40 A kérdező kommentje:
Igen 16.os kb olyan kocka is jó lenne.nem kigyurt állat akarok lenni hanem csak egy kis+.Koplalni se fogok mert tudom h izomból vesztek akkor.
2014. júl. 16. 08:42
 23/40 anonim ***** válasza:

Megpróbálok adni egy normálist választ, a saját érdekedben fogadd meg.

Ha szálkás akarsz lenni, az edzés másodlagos. A legfontosabb az étrend. Nem elég, hogy eszel 'egy csirkemellet'. Számolni kell keményen, hogy naponta hány g fehérjét, ch-t, zsírt viszel be. Ha ez nincs meg, akkor nem leszel szálkás, nem lesz kockás a hasad. A testépítés egy drága sport, ha nem tudod finanszírozni, akkor nem tudsz nagyobb sikereket elérni.

DE! Az étrend, ami a kockahashoz kell a szálkásító diéta. Az étrend miatt kalóriadeficitbe (hiány) fogsz kerülni. 13 éves korban a kalóriahiány nagggyon nem ajánlatos. Arról nincs korrekt bizonyíték, hogy a súlyzós edzéstől megállnál a növésben, de a kalóriahiány biztos, hogy nem fog kedvezni a fejlődésednek.

Ha akarsz kezdj nyugodtan sportolni. Fuss, biciklizz, focizz, eddz saját testsúllyal (súlyzókkal még ne!). De a kockahasat felejtsd el. Egy csajnak sem fogsz jobban tetszenni attól, hogy látszani fog pár kockád csontsoványan. Ahoz izomzat is kell, hogy jól álljon. Várj még vele pár évet.

És légyszi ne írj ki több kérdést, ennél jóindulatúbb választ úgysem fogsz kapni. Egy szép és esztétikus test évek munkája. Nincs semilyen csodamódszer, aminek hála nyár végére jól fogsz kinézni.

(Bocsi, ha sok a helyesírádi hiba, tabletről vagyok.)

2014. júl. 16. 11:40
 24/40 A kérdező kommentje:
Ok
2014. júl. 16. 12:35
 25/40 anonim ***** válasza:
Te okosgyerek. Ez minimum a negyedik kérdésed ezzel kapcsolatban és olyan hülye vagy, hogy nem olvasod el a sárga kapszulát amit ajánlunk neked folyton, meg bekamuzod hogy félóra alatt elolvastad. Na mind1 nekem nem baj :)
2014. júl. 16. 12:36
 26/40 A kérdező kommentje:
Ez rhadtul nem a szaros sárgakaszulához kapcsolódik de mind1.Tele van az is irva hülyeségekkel
2014. júl. 16. 13:22
 27/40 anonim válasza:
Fogj egy hálót, szorosan kötözd magadra és egyböl kockás hasad lesz
2014. júl. 16. 20:21
 28/40 anonim ***** válasza:
De pl abba a szaros ságra kapszulába bele van írva, hogy nem kell mindennap edzeni kisgyerek :)
2014. júl. 16. 20:39
 29/40 A kérdező kommentje:
Mar letoroltem a kerdest,ugyhogy mind1.szoval ha valaszoltok,akkor mar mind1
2014. júl. 16. 20:59
 30/40 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberek nem hinném hogy százasak..
2014. júl. 16. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!