Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13 éves vagyok 48kg, szóval...

13 éves vagyok 48kg, szóval ha napi 200hasprést megcsinálok,1-2naponta biciklizek 1 órát nem eszem zsíros kajákat, akkor korulbelul mikorra lessz kockahasam?

Figyelt kérdés
?

2014. júl. 15. 22:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Hasazz minden második nap max! De amúgy az étrend számít! (ami neked nincs)
2014. júl. 16. 00:08
 12/40 anonim ***** válasza:

Neked hat istened van? o.O

Magyar vagy?

2014. júl. 16. 00:09
 13/40 A kérdező kommentje:
Nem cigány vagyok......mérne lennék magyar?amugy hallottam,h tényleg többet árt hogyha napontabcsinálom,ahogy előttem irták?éttrendet nem nagyon tudok csinálni,mert nagymamámnál vagyok,annyit tudtam elérni hogy tegnapra es tegnapelőttre csinaljon egy csirkemellet.Meg van ket szány a hűtőbe.Tudom h nagyon kevés,de nem tudok mitcsinalni.Sajnos nemszeretem a tojást,ami valjuk be h elég Sz*r,mert van benne sok fehérje.Olvastam még hogy tej -be is van egy kis fehérje,demég egy csomo más is ami nem jó.A sovámy sajtok azok milyenek?pl valami márka?egyazeruen tanácstalan vagyok
2014. júl. 16. 05:24
 14/40 A kérdező kommentje:
Amúgy csak vizet iszom,bár kicsit nehéz ellenálni amikor nagymamám megkérdezi a tesómat meg engem h kérünk e csokit.de kibirom.
2014. júl. 16. 05:31
 15/40 anonim ***** válasza:
pont azért tudnál jól enni mert fõz rád a nagyid, csak kéne annyi ész, hogy felfpgd, nem szentírás, hogy csírkemellet kell enni...
2014. júl. 16. 07:07
 16/40 anonim ***** válasza:

Milyen kockákra vágysz?

[link]

Ilyenre pl?

Azért nem kapsz normális válaszokat, mert bocsi, de bugyuta a kérdés. Senki nem tudhatja! A 48 kiló milyen magassághoz társul, milyen most a hasad?

Alacsony testzsír százalék kell, ahhoz, hogy látszódjanak a kockák. Ezt meg a megfelelő étrenddel tudod elérni.

Sok fehérje, zöldség, folyadék, rost és lassan felszívódó szénhidrátok.

Nem kell mindennap hasazni, mert a zsírt nem égeti el onnan. Hasazz hetente háromszor, de akkor végezz más gyakorlatokat is.

Páros lábemelések, plank stb stb...

2014. júl. 16. 08:15
 17/40 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Az élelmiszereken fel vannak tüntetve a kalóriamennyiségek.

Sovány túrót javasolnék. Magas fehérje tartalom és fogyasztható "sósan, édesen".

A tojás meg finom, én mindennap eszem :)

2014. júl. 16. 08:18
 18/40 A kérdező kommentje:
Ok megfogadom.amugy 164 cm vagyok,lehet nem értetek eggyet mert szeringem se vagyok dagadt,de 45 kilo akarok lenni :D.majd meglatjuk.Amugy szerintem ks hulyeseg mindennap hasazni,mert regenerálodni kell a szervezetnek.meg min napi 8 óra alvás
2014. júl. 16. 08:32
 19/40 A kérdező kommentje:
Ismerem h nincs olyan h helyi zsírégetés,mert utana olvastam es tudom hogy mindenhonnan megy le.
2014. júl. 16. 08:33
 20/40 anonim ***** válasza:
Te tudod. Csak koplalni ne kezdj el! :) Sok sikert.
2014. júl. 16. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!