Egy kezdő magától is rájön az edzőteremben, hogy melyik gép mire való? Segítségem nem lesz.
Figyelt kérdés
Itthon súlyzókkal edzettem, tehát az ilyen alap gyakorlatok mennek, nekem csak a gépesített része nem világos még, egyedül a lábtoló és vádli gép ismerős2014. júl. 15. 09:11
1/5 anonim válasza:
Youtube-ra beírod hogy kezdő edzésterv, és csillió videót kidob, ahol edzőterembe magyarázzák el hogy először miket csinálj. Nyilván ezek teljes testes edzések lesznek, ezeket csináld 2-3 hónapig. Utána már rutinosabban fogsz a teremben is mozogni, na meg felnézhetsz a bodybuilder honlapjára ahol minden gyakorlat fent van.
Természetesen figyelj az étkezésre is.
2/5 anonim válasza:
Esetleg ha néznéd a többit, hogy ő az adott gépen mit csinál?
3/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is hogy megfigyelem ki melyik gépen van, ami majd nekem is kell.
2014. júl. 15. 09:27
4/5 anonim válasza:
Jobb helyeken amikor először mész megmutatják mit hogyan kell használni és elmondják mire is jó. A tulaj érdeke is, hogy rendeltetés szerűen használd a gépeit.
5/5 anonim válasza:
Vagy megkérsz valakit hogy ha van szabad 10 perce akkor mutassa már meg hogy melyik gép mire való :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!