Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy kezdő magától is rájön az...

Egy kezdő magától is rájön az edzőteremben, hogy melyik gép mire való? Segítségem nem lesz.

Figyelt kérdés
Itthon súlyzókkal edzettem, tehát az ilyen alap gyakorlatok mennek, nekem csak a gépesített része nem világos még, egyedül a lábtoló és vádli gép ismerős
2014. júl. 15. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Youtube-ra beírod hogy kezdő edzésterv, és csillió videót kidob, ahol edzőterembe magyarázzák el hogy először miket csinálj. Nyilván ezek teljes testes edzések lesznek, ezeket csináld 2-3 hónapig. Utána már rutinosabban fogsz a teremben is mozogni, na meg felnézhetsz a bodybuilder honlapjára ahol minden gyakorlat fent van.

Természetesen figyelj az étkezésre is.

2014. júl. 15. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg ha néznéd a többit, hogy ő az adott gépen mit csinál?
2014. júl. 15. 09:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is hogy megfigyelem ki melyik gépen van, ami majd nekem is kell.
2014. júl. 15. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Jobb helyeken amikor először mész megmutatják mit hogyan kell használni és elmondják mire is jó. A tulaj érdeke is, hogy rendeltetés szerűen használd a gépeit.
2014. júl. 15. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy megkérsz valakit hogy ha van szabad 10 perce akkor mutassa már meg hogy melyik gép mire való :-)
2014. júl. 15. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!