Kezdő testépitőnek mit ajánlotok kreatin, fehérje vagy tömegnövelö mellesleg 57 kilo vagyok és nem hizzok semmit sem?
100%, hogy azt étrendeddel van a baj. Ha jó lenne az étrenden, akkor fejlődnél.
Javaslom olvasd el a Sárga kapszulát. Interneten meg tudod keresni. Regisztrációért cserébe ingyen letölthető.
2g/tkg fehérje
5g/tkg szénhidrát.
Ha rendesen ennél, akkor gyarapodna a súlyod. Vagy zsírosodnál, vagy az edzés mellett izmosodnál. Valahova eljut a többlet kalória. :)
A 4-5 étkezés önmagában semmit se jelent.
Én kb 55 kiló voltam 2 hónapja. Azóta feljött 6 kiló. Edzés heti háromszor és zabálás. Az étrenden múlik minden, nem az egy shaken amit edzés után lenyomsz. nem hiába mondják itt a tapasztalak, hogy jó kaja nélkül nem fogsz fejlődni. hallgass rájuk.
Edzésnél inkább kis súlyokkal kezdj, és tanuld meg a gyakorlat helyes elvégzését. Összpontosíts az izomcsoportra, amire ráedzel. Érezd ahogy dolgozik, terhelődik. Ha pontosan, nem csalva csinálod, emeltheted a súlyt. ha szarul végzed a gyakorlatod, csak fájni fog mindened, de legalább szart se fejlődsz és napokig agonizálsz.
Egyél napi 4-5ször, kétóránként. Tömegnövelőnek én tankot vagy jumbot iszom, carb-f-el megtámogatva a napi bevitelnek megfelelően. reggeli 100gr zabpehely, banán ( állítólag lassítja az anyagcserét ). Én ezt szoktam összeturmixolni egy fél adag tömegnövelővel és 50gr carb-al. matekozd ki, hogy elég-e a fehérje és a szénhidrát, ennek tükrében told a tömegelőt.
Ha nem megy a kaja, erőszakold meg magad, idővel kitágul a gyomrod. Rizst ezerféleképp meg tudod csinálni. Tedd le a cigit, ne kávézz. Feleslegesen ne mérgezd a tested. A kávé serkenti az anyagcserét. Ne fuss, ne végezz kardiót.
nyilván minden ember más, nekem ez vált be. nem tökéletes, persze, de fejlődök.
ne add fel, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!