Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kathi Béla mitől olyan kemény?

Kathi Béla mitől olyan kemény?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért nem kell mindent a cuccnak tulajdonítani...

Mert a cucc az egy dolog... kaja is kell dögivel meg ugyanúgy meg kell dögölnie az edzéseken. Béla teljesítménye még koxal is komoly.

2014. júl. 15. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Én is komoly kemény edzéseket végzek, de nem is leszek olyan mint ő, mert nem használok szteroidot. Szóval én puhány vagyok... Meg semmibe néznek, ha mellé állok, de hát ha szúrkálnám magam... Akkor sok elismerést kapnék.
2014. júl. 15. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:
a 3mas vagyok és az utolsónak üzenném hogy nem nem kapnám mint ahogy már leírtam az ilyen emberek mint például te is csak a kifogásokat keresik mások eredményeire azt hogy mögötte szponzor pénz van azért keményen megküzdött 13 éves kora óta edz akárhogyan is próbáljátok rákenni a cuccra legbelül ti is tudjátok hogy ez csak kifogás Ui:ha te is lehetnél olyan akkor bizonyítsd be ne nekem magadnak
2014. júl. 15. 13:07
 14/16 anonim ***** válasza:

trainlikeaman nevű felhazsnáló válasza:

Hmm.. egy ideje nem jártam erre.

A sok edzéstől, étkezéstől, jó genetikától és a koksztól. A kokszosoknak és a naturáloknak nem kellene egymással viszálykodni. Mindkét oldal ismerje el a másik eredményeit és értsék meg egymás eltérő céljait(Pl Kathi Bélának megéri a kokszot is használni, hogy ezen a szinten legyen, ami "simán" nem elérhető, áldoz akár az egészségéből is hosszútávon ezzel. A másik oldal ezt nem vállalja, de nem is akarják, ezt nem lehet a szemükre vetni, mert érthető.). De ehelyett egymást osztják mindenhol, pedig mind keményen dolgoznak, a saját céljaikért, jó esetben.

2014. júl. 15. 18:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves TrainLikeAMan a 3mas válaszoló vagyok és szerintem itt a vitázo között egy kokszos sincs legalábbis én naturál vagyok és gondolom a másik kettő vagy 3om srác fellángolásából hogy ők is azok a különbség köztünk csupán csak annyi hogy én is úgy szemlélem a dolgokat mint ahogy te is :)
2014. júl. 16. 16:43
 16/16 anonim válasza:
Megnézed pár videóját és láthatod, hogy iszonyat durván tolja az edzést. Nyilván nem minden edzése olyan mint a videóiban, de hidd el benne mentálisan van meg ez a keménység. Nem a "koxolás" a titka mint páran feltézelezik de nyilvánvalóan komoly adagokat használ a cuccokból is.
2014. aug. 13. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!