Kathi Béla mitől olyan kemény?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 22:48
1/16 DEXTER22 válasza:
Hogy erted h kemeny??..sok szteroidtol biztos..
3/16 anonim válasza:
1#esnek üzenném hogy egy bajnok nem a cucctól lesz bajnok hanem attól ami benne van élsportban minden sportoló doppingol hogy ember feletti teljesítményt és formát tudjanak felmutatni ha nincs meg az emberben az akarat, jó genetika és az elhivatottság akármit szedhet nem lesz belőle kimagasló sportoló és a mindenki doppingol az élsportban alatt nem azt értem hogy csak a testépítők hanem a labdarugók,kézilabdások,szkanderesek,erősemberek,futók,teniszesek,bokszolók... stb stb ilyen világnézettel és gondolatokkal csak 2 dolgot árultál el magadról 1. hogy te se cuccal se cucc nélkül nem tudod és nem is fogod tudni kihozni magadból a maximumot 2. az a típusú ember vagy aki maga is tudja legbelül hogy szerencsétlen és ezért a másik ember eredményeit próbálod lekicsinyíteni.
4/16 anonim válasza:
NEEEM VAGYOK BU*III! nagy rajongója vagyok, példakép!
5/16 anonim válasza:
Akkor 3-as elmondom, hogy azért könnyű szerrel pumpálni mint naturálban edzeni. Mindkettő megizzad, de az eredmény nem ugyanaz. Különbség? Az egyik a szernek köszönheti azt, hogy gyorsabban eléri és ezáltal csal. Végezze el naturálban és úgy legyen híres, de az nem fog menni. Szóval csak oda lyukadunk ki, hogy a szernek köszönheti. Miközben nem végzett több fizikai munkát. Semilyen elismerést nem mutatok a szteroidosok felé.
6/16 DEXTER22 válasza:
Fuha jo be olvasta :D igazad van az irasod első felében ...en csak viccből irtam h szteroidtól elnézést kérek Bélától....és nem ismersz de el arulom neked hogy nagyonis ki tudom magamból hozni a maximumot csak epp mas sportokban...focizok és sokal tobbet kuzdok a palyan mint barki mas akit ismerek(akikel focizok)vegig hajtok minden egyes mecset robotolok soha nem adom fel vegig kuzdok nem veszekedek nem szineszkedek csak csinalom amit szeretek teljes erővel....19 eves vagyok kosaraztam kezilabdaztam sprint versenyekre jartam stb...nem felvagasbol irom ezeket de nem kell engem alá becsülni úgy hogy nem is ismersz...most focizok illetve egy eve tornazok...azert kezdtem el mert nevetsegesen vekony voltam bar igy se hagytam magam semmi sportban elnyomni meretemet kompezaltam azzal h a legnagyobb akaratal jatszotam ...most meg mas a helyzet mert 85 kilos vagyok es ez nagy dolog mert vega vagyok pézem sincs sok amivan be kell osztani rendesen (csalad stb) .. 20 kilo korul jott fel ...most nekem is van tomegem igy sokal nehezebb elnyomni el lokni a fociban ..akar milyen sportot űztem az evek alatt megtanultam alazatal es tiszteletel csinalok mindent ..de ami a legfontosabb az a akarat..egesz eletemet vegig küzdötem nem kaptam semmit keszen a szamba mint masok..megis mar most le tetem valamit az asztalra illetve meg fogok is ...sokan enyire se kepesek..sok mindent lehetne rám mondani de h nem hozzom ki magamból a maximumot azt nem..eddig a sportban sok embert megismertem es csak egy emberel talalkoztam aki tőlem jobban kuzdene akarna...felnézek rá ...és érdekes dolog h ő azt mondta mindig hogy en vagyok a jobb én meg azt hogy ő...helyesirasért elnézést mobilrol vagyok...
7/16 DEXTER22 válasza:
Amúgy meg egyértelmű hogy sokal könyebb úgy edzeni hogy megvan az anyagi hatér és megy a szteroid is ezerel....ezzel az a baj hogy egy fajta lenezes azokal szemben akik evekig edzenek naturba..ezek meg egy ev alatt elérik azt amiért az átlag ember ot hat evig küzd és meg lehet hogy sokal kemenyebben is mind aki nyomasa a szteroidot...ha mindenki egyenlő esélyel indulna mas lenne a helyzet
8/16 anonim válasza:
1 a lényeg Béla akár szteroidozik, akár nem, de tudja mit akar. Ugye "valamit valamiért" mindennek van előnye és hátránya is. Igazából nem az a lényeg hogy valamit hogy értél el, az senkit nem érdekel, részlet kérdése, felejtős, az a lényeg hogy elérted, így vagy úgy de megvan, a végkifejletre fog emlékezni mindenki. Ott van pl Arnold Schwarzenegger
9/16 anonim válasza:
Nem csak a kox miatt. Rengetegen koxolnak, de meg sem közelítik őt, sem formára, sem erőben. Ide bizony kell genetika is.
10/16 anonim válasza:
A linkben ha megnézed, 1992 óra edz.
Az azt jelenti hogy most van jelenleg 22 éve.
22 év kemény munkája van benne :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!