Striák ellen szálkásítás?
Igen, napi 2-3 liter vizet iszok + edzés elött és minden este kenem a karomat.A C-vitamin használ is valamit?
Arról nem tudsz/tudtok valamit hogy ha leszálkásítok akkor nem lesz-e rosszabb egy esetleges tömegnöveléstől, hisz csak jobban feszül a bőröm.
Hirtelen kell nőni, ahhoz hogy megjelenjen. Eltűnni meg nem fog. Milyen színűek?
Nekem a fenekemen alakult ki tizenévesen. :S Kezdetben lilák voltak, mára kifehéredtek.
A terhes nők pl. argánolajjal kenegetik a hasukat megelőzésként.
Inkább vörösek, pirosak. Ugye edzek nekem attol jött ki, de az az érdekes hogy nem nőtt pl a karom csak hopp megrepedt a mellkasombol is lement 2cm a sok foci hatasara tehat nem nott és megrepedt :) nm is értem, meg azt vettem észre hogy egyszer alig latszodnak maskor meg itt villognak pl ma is igy most nem tudom h tovabb repedt e ma plusszba pihinapvolt strandoltam igy nem lenne logikus a tovabb csikozodás
bocsi az ékezetért (telefon) :)
Sok embernek van. Miután kifehéredett kevésbé lesz feltűnő.
Esetleg, ha nagyon zavar, nézz utána, hogy pl lézerrel hogy zajlik a kezelés és hogy másoknak bevált-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!