Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kb mennyi pénzt kéne költeni...

Kb mennyi pénzt kéne költeni kajára napi szinten szálkásításkor, ha izomvesztés nélkül akarok zsírt veszteni?

Figyelt kérdés
Neten találtam szálkásító étrendet, ami kb napi 2500 ft-ból jönne ki, de ennyi pénzem nincs sajnos!

2014. júl. 11. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ketogén diétával próbálkozz és a lenmagolaj bevitelére fókuszálj.Ketogén diéta nem egész 2g/tskg fehérjét igényel de akár kevesebbel is tudsz diétázni.
2014. júl. 11. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:

60dkg csirkemell, egy kígyóuborka, egy jégsaláta, egy paprika, 3-4 paradicsom, 4 tojás. Ez így 1600. Erre még rájön a turmix, ami napi kb. 400, ha leosztom.

Az olaj, a vízszámla, nincs benne. :

2014. júl. 11. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor ez van.Ha nincs pénzed vagy diák vagy felejtsd el az edzést.Én sem edzhettem amíg tanultam pénzhiány miatt.Ha pedig van munkád és így sem megoldható az anyagiak miatt akkor sürgősen vizsgáld felül, hogy érdemes-e a drága idődet ebben a szar országban elpocsékolnod.
2014. júl. 11. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Valamit amúgy is ennél. Am ha ügyes vagy napi 1000-1500bol megvagy. csirkét lehet kapni 1200/kg áron ha jó helyen veszed, ez másfél napra elég. zöldség az olcsó, kb 200-300 forintbol megvan. még 1-2 tojás, plusz zabpehely, ami 200ft/kg és elég másfél hétre. Plusz fehérje ami még több pénz de nem muszály az se, viszont akkor kell a napi 1 kg hús. 1500ből meg lehet lenni szűkösen. Ha azt nézed h ez normál kajából sokkal többe jönne ki, akkor nem is rossz. am meg ha csa szart tudsz enni próbáld meg azt hogy a fehérjét magasan tartod és a többit amit beviszel szemétből azt megpróbálod emelt aerobbal ellensúlyozni, de ehhez több időt kell rá áldozni. Én anno volt hogy napi 1-2 órát aeroboztam súlyzó után, plusz még gyord tempóba sétáűltam egy csomót a városba. Működött peddig akkor ettem minden félét pont ezért hogy megnézzem működik e. Eddzés után napi 2 órát sétáltam és előtte mindig megettem egy csokit meg vmi cukrosat ittam, hogy megnézzem tényleg annyira ellenkezik e a kettő egymástól. csak úgy potyogtak le a kilók. Csak ez egy csomó plusz idő ugye.
2014. júl. 12. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!