Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha én kocka hasat akarok...

Ha én kocka hasat akarok akkor menyi kg-nak kell lennem? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nekem a hasamon van még felesleg,és szeretnék kockás hasat.először is fogyjak le,ugye?arra gondoltam hogy kardió tornagéppel + napi futással fogom ezt elérni.az a kérdésem hogy ha én. 15 éves 171cm magas 70kg vagyok,akkor mennyi kg-nak kéne kb lenni hogy kezdhessek kockahasra edzeni?

2014. júl. 9. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

1.A fogyáshoz diéta kell

2.Mindenkinek kockás a hasa csak van egy zsírréteg ami eltakarja

3.Ez nem kg-tól függ.

2014. júl. 9. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor diétával és kemény edzéssel ami napi futásból és egy kis kardióból állna szerinted le lehet vinni ezt a zsírréteget?
2014. júl. 9. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ledobsz 12-15 kilót. Napi 100g fehérje (csirke, tojás) 120g szénhidrát (rizs, t.k kenyér, zabpehely) zöldség amennyit csak tudsz (párolva) kevés zsiradék (olíva, lenmagolaj vagy napraforgó hidegen sajtolt) multivitamin és 2-3 liter víz. Ezt a mennyiséget elosztod 5-6 étkezésre.

Multivitamin, reggeli után. Fehérje azonnal edzés után. Víz edzés közben. Futás, kardió az oké plusz mondjuk ez a videó heti 4x, de úgy edz hogy tényleg adj terhelést az izmoknak, keményen és rendszeresen.

https://www.youtube.com/watch?v=DY9vo1Syt_4

Először finoman kezdj (1 hétig) aztán folyamatosan emeld az ismétlés számot. És mindig tartsd a célon a szemed, olyannak lásd a hasad képzeletben mint amilyet szeretnél. Keress valami jó képet a neten és valósítsd meg. Mindenáron.

Kb 5 hónap és kockás lesz a hasad. Ennyi.

2014. júl. 9. 21:41
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi megfogadom!
2014. júl. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!