Harcom a katabolizmus ellen. Mivel?
Hello!
Arról kédeznélek titeket, hogy a nyaralások, nyárimunka ilyesmik alatt ti hogy oldjátok meg az étkezést?
A konkrét problémám az, hogy egy büfében fogok dolgozni, 12órázok majd és elsőre faszán hangzik hogy büfé mert ott ugye van kaja.. de a hotdog hambi kecsapos sültkrumpli lángosba tumkolva nem éppen a legtáplálóbb..
2hete kezdtem szálkásítani kb. 5kiló lement, és ezt szeretném is folytatni anélkül, hogy a nehezen megszerzett /nem túl sok/ izom is lemászna rólam..
A 2óránkénti kajálás meg főzöcske nem túl valószinű, mert kifognak baszni.. És nem is otthonról fogok járni, hanem egy lakókocsim lesz a Balcsin.. szóval az előre bespájzolás se nyerő..
Gondoltam a fehérjeturmix-zabpelyhet letolhatom bármikor..meg másnem a húsokból mindig lecsipek kicsit ;)
Ezeken kívül milyen tápkieget lenne érdemes beszereznem? Aminósav tablettára gondoltam, mert azt így zsebből bevágom és csókolom.. lenne értelme, vagy többet ér a fehérjeturmix??
Előre is köszi
szevasztok
Ugye? Nem lehet rossz ha az enyém.
Igazából a 3 év alatt többször ittam a kaját mint amennyiszer ettem. Egyszerűbb, nem kell rágcsálni és nem megy vele az idő. Jól van ez így :)
De ha hasmenésed lesz ne engem szidj ;)
Akkor nem én adtam az ötletet, hanem a szentlélek, oksa?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!