Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Harcom a katabolizmus ellen....

Harcom a katabolizmus ellen. Mivel?

Figyelt kérdés

Hello!

Arról kédeznélek titeket, hogy a nyaralások, nyárimunka ilyesmik alatt ti hogy oldjátok meg az étkezést?

A konkrét problémám az, hogy egy büfében fogok dolgozni, 12órázok majd és elsőre faszán hangzik hogy büfé mert ott ugye van kaja.. de a hotdog hambi kecsapos sültkrumpli lángosba tumkolva nem éppen a legtáplálóbb..

2hete kezdtem szálkásítani kb. 5kiló lement, és ezt szeretném is folytatni anélkül, hogy a nehezen megszerzett /nem túl sok/ izom is lemászna rólam..

A 2óránkénti kajálás meg főzöcske nem túl valószinű, mert kifognak baszni.. És nem is otthonról fogok járni, hanem egy lakókocsim lesz a Balcsin.. szóval az előre bespájzolás se nyerő..

Gondoltam a fehérjeturmix-zabpelyhet letolhatom bármikor..meg másnem a húsokból mindig lecsipek kicsit ;)

Ezeken kívül milyen tápkieget lenne érdemes beszereznem? Aminósav tablettára gondoltam, mert azt így zsebből bevágom és csókolom.. lenne értelme, vagy többet ér a fehérjeturmix??

Előre is köszi

szevasztok

2014. jún. 23. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
ne most akarj leszálkásítani.
2014. jún. 23. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Aminosav tabletta felesleges. Én dolgoztam futárcégnél rakodóként, ott úgy oldottam meg hogy le volt turmixolva a kaja 8 liter vízzel. Ott se lehetett nagyon elcsámcsogni, főleg ha kamiont kellett pakolni. Szóval a fehérje + zabpehely leturmixolva szerintem jó. Csak vitaminforrás is legyen. Ha ezek megvannak, már nem omlik össze a galaxis :D
2014. jún. 23. 19:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez a gigaturmix nem is rossz ötlet :D
2014. jún. 23. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugye? Nem lehet rossz ha az enyém.

Igazából a 3 év alatt többször ittam a kaját mint amennyiszer ettem. Egyszerűbb, nem kell rágcsálni és nem megy vele az idő. Jól van ez így :)

De ha hasmenésed lesz ne engem szidj ;)

Akkor nem én adtam az ötletet, hanem a szentlélek, oksa?

:D

2014. jún. 23. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
turmixolj bele egy fél fej káposztát is a rostok miatt. Meg csorgass bele egy kis nyálat is hogy már rágás előtt megkezd az emésztést. Amúgy halkonzerv. Egész olcsó ( 2000 forint körül leht kapni /kg tonhalból, és 25g fehérje /100g és gyakorlatilag semmi más nincs benne. Aldiba vettem én de van a pennybe is hasonló mondjuk a pennysbe van azért ch meg zsír is. De végülis az is kell. reggelre fehérje plusz kevés zabpehely. am meg fehérkenéyr mellé egyél meg vmi zöldséget hogy lassítsa a felszívódást és számold ki mennyi megy belőle, ha nem léped túl a napi ch-d akkor fehérkenyérből is mehet, de csak ha nincs más. Én levinnék vagy 5 kiló halkonzervet fehérjének Napi 5 csomag plusz tápkieg és meg is vagy. Ha van vmi kevésbé zsíros husi abból még szemezgethetsz.
2014. jún. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!