Volna egy fontos kérdésem mivel hallottam és elhiszem hogy nincs helyi zsírégetés, ezért kérdezem én ezt tőletek? Többi lent
hát szeretnék tanácsot kérni,hogy van itt egy videó : https://www.youtube.com/watch?v=Vt-T2vfWJm4
ezzel kapcsolatosan,mivel helyi fogyás nincs,akkor ez a videó kamu?
köszi előre a válaszokat.
Közvetlenül nem. A fogyás lényege, hogy kevesebb kalóriát viszel be egy nap, mint amennyire szüksége van a testednek. Az így keletkezet energiahiányt a raktárakból (zsírból) fogja a test fedezni. Persze nagy az esély, hogy az izmokhoz is hozzányúl, hisz nagy izom sok energiát igényel, ilyenkor a test ezt szereti leépíteni, de ezt edzéssel és fehérjedús táplálkozással lehet minimalizálni.
De talán már érted, nem az edzés dönt, hanem a táplálkozás. Az edzés csak annyiban segít, hogy edzés közben több energiát égetsz, így többet ehetsz (vagy hamarabb kerülsz a kalóriaminusz állapotába). De csak hasedzéssel nem nagyon lehet ezt elérni, ahhoz nem kell sok energia. Ezért célszerű mindenre edzeni (meg persze az arányosság miatt is).
A másik, hogy sajnos nem lehet izmot növelni és fogyni egyszerre. Az izomnöveléshez kalóriaplussz kell, hogy a szervezet tudjon építkezni (ugye edzés nélkül ezt szokták hízásnak nevezni, edzéssel jó esetben izom épűl), fogyáshoz meg a fent említett kalóriaminusz. Vagy ez, vagy az.
De már így is regényt írtam, ha érdekel továbbra is, olvasd el a sárga kapszula című könyvet, ingyen letölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!