S. O. S.! Mit tegyek ebben a helyzetben?
Nagy problémával szembesültem az utóbbi időben.Még bő egy éve kezdtem el tömegelni 66 kilóról a 188 centim mellé,most járok 84kg környékén.Alapvetően ektomorf testfelépítésem van,kivéve a vállamat,mert az meglehetősen széles.Viszont kevés zsír rakódik rám,így annak tudatában kezdtem a tömegnövelést,hogy nem lesz pénzem normális étrendre,azt ettem ami volt itthon.Azért figyeltem,hogy reggelire inkább tojás,mint szalonna,húsleves helyett hüvelyes főzelékek,de sok disznóhúst ettem például.Mostanra lett egy kis felesleg a hasamon,főleg az alsó részén,ami roppant előnytelen,tekintve,hogy pl.a mellizmom még nem igazán fejlett.Ezt a felesleget mindenképp le szeretném adni úgy,hogy közben a már meglévő,félépített izmaimból ne veszítsek.Zsír máshol nincs rajtam szemmel láthatóan,csak a has környéke a problémás terület genetikai okokból,egyébként a karom,lábam,vállam,hátam is teljesen szikár,láthatóak a szálkák.És ami fontos,hogy nem szeretném abbahagyni a tömegnövelést sem 90 kg alatt.
Szóval a fő kérdésem:hogyan tüntessem el a felhalmozódott felesleget,zsír,miközben nem veszítek az izomtömegemből és még építeni is szeretnék?Gondolom utóbbi nem megoldható zsírégetés közben...de reménykedem,hogy létezik rá megoldás.
Olyan nincs, hogy hasról fogysz csak.
Diéta alatt van izomvesztés ezt csak minimalizálni lehet magas fehérjebevitellel,aminosavak,pihenés kombinációjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!