Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vd-RA..
ti mint harcművészek, küzdősportot űző emberek mit tennétek ilyen helyzetben? tudom hogy az önfegyelem meg az inkább elfutok a legjobb megoldás de mi van ha körbevesznek?
Meg nézném őket ugyan ennyi skinheaddel vagy Kárpátiással szemben őket. Akkor biztos futnának a kis köcsögök.
Magyarország legalja.
a srác több taktikai hibát csinált.
hajnalban,beb@szva,fülhallgatóval,lefelé nézve bandukolt,a környezetére nem is figyelve.
egy ilyen bandát 10-20 méterről ki szúrhatott volna,meghallhatta volna őket és forgalmasabb helyre mehetett,futhatott volna,vagy valami.
szóval én az ő helyében nem dugaszolom be a fülem-alapból soha nincs rajtam fülhallgató,még futás közben sem,mert erőben futok-beb@szva,hajnalban és a meggyorsítottam volna a lépést,ha már hallom őket,felmegyek,ott meg már kisebb az esély egy ilyen támadásra.
de ha támadnak is a lépcső tetején bevárhatta volna őket,ha nem fut el és a helyzetét kihasználva taktikai előnybe kerülhet,mert 2őt tuti le tudott volna lökni-rúgni a lépcsőn,ami tud okozni elég komoly sérülést.
és mire felfut a lépcsőn,lett volna ideje elővennie a kését is,ha lett volna.
kettőt lerúg,aztán ha ezek után még valamelyiknek gondja van,annak megszúrkája a combját,vállát,karját,se-ggét,arcát.
köszi az eddigi válaszokat!
Én azt olvastam még hogyha többen támadnak meg akkor ajánlott a "falkavezért" kiütni és akkor a többi elhúz... ezek között szerintetek melyik az alfa hím?
az attól függ,hogy kik támadnak meg.
ha ilyen forma gyerekek,akkor lehet az amit írsz.
felnőtteknél ez már nem érvényes.
a kék pólós az irányító,amelyik lezsákolta.
ő ment elől,őt követték,és ő is hagyta abba,a többiek meg abbahagyták szó nélkül és mentek utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!