Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vd-RA..

ti mint harcművészek, küzdősportot űző emberek mit tennétek ilyen helyzetben? tudom hogy az önfegyelem meg az inkább elfutok a legjobb megoldás de mi van ha körbevesznek?

2012. jún. 9. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Meg nézném őket ugyan ennyi skinheaddel vagy Kárpátiással szemben őket. Akkor biztos futnának a kis köcsögök.

Magyarország legalja.

2012. jún. 9. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyi támadó ellen csak rendkívül nagy gyakorlattal lehet helytállni. Ha nagyon gyors, pontos és erőteljes technikáid vannak, és sikerül rögtön kiütési pontokat eltalálnod, akkor jó eséllyel megúszhatod pontosan ilyen helyzetben, mivel elszórva álltak a támadók. Ha elég gyors vagy, talán kiütheted őket, mielőtt körbevennének. De ehhez valóban nagyon profinak kell lenni.
2012. jún. 9. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:

a srác több taktikai hibát csinált.

hajnalban,beb@szva,fülhallgatóval,lefelé nézve bandukolt,a környezetére nem is figyelve.

egy ilyen bandát 10-20 méterről ki szúrhatott volna,meghallhatta volna őket és forgalmasabb helyre mehetett,futhatott volna,vagy valami.

szóval én az ő helyében nem dugaszolom be a fülem-alapból soha nincs rajtam fülhallgató,még futás közben sem,mert erőben futok-beb@szva,hajnalban és a meggyorsítottam volna a lépést,ha már hallom őket,felmegyek,ott meg már kisebb az esély egy ilyen támadásra.

de ha támadnak is a lépcső tetején bevárhatta volna őket,ha nem fut el és a helyzetét kihasználva taktikai előnybe kerülhet,mert 2őt tuti le tudott volna lökni-rúgni a lépcsőn,ami tud okozni elég komoly sérülést.

és mire felfut a lépcsőn,lett volna ideje elővennie a kését is,ha lett volna.

kettőt lerúg,aztán ha ezek után még valamelyiknek gondja van,annak megszúrkája a combját,vállát,karját,se-ggét,arcát.

2012. jún. 9. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
*erdő
2012. jún. 9. 19:10
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat!

Én azt olvastam még hogyha többen támadnak meg akkor ajánlott a "falkavezért" kiütni és akkor a többi elhúz... ezek között szerintetek melyik az alfa hím?

2012. jún. 9. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:

az attól függ,hogy kik támadnak meg.

ha ilyen forma gyerekek,akkor lehet az amit írsz.

felnőtteknél ez már nem érvényes.

a kék pólós az irányító,amelyik lezsákolta.

ő ment elől,őt követték,és ő is hagyta abba,a többiek meg abbahagyták szó nélkül és mentek utána.

2012. jún. 9. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!