Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ti mi csinálnátok ebben a...

Ti mi csinálnátok ebben a helyzetben? Lehetek még jobb játékos? Valami ötlet, hogy fejlődjek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, kiskoromban fociztam aztán szemüveges lettem és mindig összetört és nagyon sokáig nem játszottam, elkezdtem a testépítést amit 2 évig csináltam terembe de már előtte is otthon meg utána is otthon még most is szoktam heti 2-3 alkalommal. Aztán kontaktlencsés lettem és hobbi szinten elkezdtem játszani, szeretnék csapatnál játszani, de már nem érzem amgam annyira jónakde és nem tudom hol van rá lehetőség játszani, valami

kisebb csapatra gondoltam de itt amelyik csapatról tudok az NBII-es és van egy Megye I-es ill. közeli kisvárosban van Megye III-as ahova esetleg beférnék de kellene jogsi / pénz a buszra mert elég rosszul állunk anyagilag vagy teremben is játszanék. Mit csináljak ,hogy tovább tudjak lépni?

2012. máj. 16. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ajánlom,hogy menj el a Megye I-es csapathoz és beszélj az edzővel.Onnan kis szerencsével később szóba jöhet az NB3 vagy nagyobb szerencsével az NB2.Sok sikert!:))
2012. máj. 16. 16:42
 2/6 anonim válasza:
Hol laksz lehet tudok segíteni.
2012. máj. 16. 19:05
 3/6 V. Bence válasza:
Ja- amúgy hol laksz, mert én Diósdon és a Diósd egy NB3-as csapat,de mindegy. Amúgy szentem ne kezdj el kispályázni, mert abból soha az életben nem fogsz megélni.
2012. máj. 16. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Békéscsaba
2012. máj. 16. 20:55
 5/6 V. Bence válasza:
Szentem beszélj a békéscsaba edzőjével, hogy hadd menj el az egyik edzésre,de mivel a békéscsaba 2. osztályú nem biztos h csak úgy bekerülhetsz.
2012. máj. 18. 19:32
 6/6 A kérdező kommentje:
figyelj van itt másik csapat is, még abba se biztos ,hogy mehetnék nem méghogy az előrébe
2012. máj. 19. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!