Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a megoldás ebben a helyzetben?

Mi a megoldás ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Kicsit vékonyabb vagyok, mint az átlag, de elég magas vagyok. Elég gyenge vagyok (ez alatt az is értem, hogy gyengén ütök). Régebben elég sokat tornásztam, de nem izmoztam szinte semmit. Némely barátom aki szinte semmit nem mozog még is erősebb mint én.

Mit csináljak? Hogy tudok megerősödni és jól kinézni? És jól verekedni? Teljesen reménytelen a helyzet?

(aki edzést javasol, írja le bővebben, edzésterv meg ilyenek)

Köszöni nektek egy reménytelen 16 éves fiú!

2010. ápr. 21. 19:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Minden választ elöre megköszönöm!
2010. ápr. 21. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
A legfontosabb, hogy normálissan egyél nem kell méregetni, hogy mi hány kalória hanem akkor is egyél ha nem vagy éhes. Ez esetben jó a konditerem is de otthon is kell erősíteni. Nem reménytelen azért a helyzet. És amúgy hány centi vagy és hány kiló? ez nem szégyen megírhatod az hülye aki nevet rajta.
2010. ápr. 21. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ultragyenge voltam 184cm magassággal azóta eltelt 2év 190cm vagyok nem vagyok nagydarab 80kg szálkás és én vagyok az osztályban a legerősebb
2010. ápr. 21. 19:19
 4/6 A kérdező kommentje:

179cm és 65kg

Köszi a biztatást.

Van kézi súlyzóm meg bokszzsákom. Sajnos kondi teremre nincs lehetőségem, a városban ahol élek nincs, napi másfél óra útnyira van a legközelebbi. Nem nagyon figyelem, hogy mit eszek. nem figyelem a kalóriát, amikor éhes vaggyok eszek.

19:19

Hogy erősödtél meg?

Ha otthon edzek ahoz van valami jó edzés terv?(küldhetek linket is)

2010. ápr. 21. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt hozzá tenném ( az első vagyok ) hogy én is otthon edzek ennek több oka van inkább a pénz. De 185 voltam és 75 kiló most 186 és 83 kiló szóval otthon is lehet. Mellette jó sportolni is amit szeretsz de az evés az tényleg nagyon fontos amúgy nem vagy annyira rossz nem tudom miért hiszed azt.
2010. ápr. 21. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Látom nem kaptál a kérdésedre választ, de itt nem is fogsz. Látatlanba nem fog egy értelmesebb sportoló sem edzéstervet írni neked. Keress valakit a környezetedben aki ad a kinézetre és az egészségre is. Ez lenne a legjobb, de..

Én a kondizást javaslom és hogy ha amellett döntessz, akkor olvasd sokat a bodybuilder.hu-n lévő cikkeket. Egy témával kapcsolatban 2-3 cikket olvass el, mert ők is elfogultak. A kajálás a tényleg jön majd magától, rááll az emésztésed idővel.

Bunyó: a boxolók kemények, de a rugással nem tudnak mit kezdeni. A kick-box nagyon jó technikát ad, rámegy a mozgáskoordinációra, alapnak tökéletes. A thai-box keményebb, én ezt javasolnám (akár 3 hónap kick-box után is).

Én kondiznék egy pár hónapot a helyedben és mondjuk szeptembertől meg elmehetnél valamelyik küzdősportra. Igazából rengeteg tanácsot adhatnék még, de amíg nem tapasztaltál eleget, addig úgysem fogadnád meg őket.

Hajrá!

2010. ápr. 21. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!