Ez így még tűrhető, vagy próbáljak megszabadulni tőle?
Figyelt kérdés
Egy ilyet kaptam most ajándékba, de én úgy tudom a növényi fehérje nem a legjobb. Arra gondoltam adok hozzá 2,5 kg tojás, 2,5 kg tejsavó fehérjét, és reggel, vagy ha kell napközben ez megy a zabhoz. Így elfogadható, vagy próbáljam valahogy eladni?
2014. júl. 7. 16:23
1/2 anonim válasza:
Ez kényes téma, van aki szerint jó a növényi is, van aki csak az állatira esküszik (ott is a tejsavóra).
A növényi is lehet teljes értékű fehérje, amiben minden aminosav megvan ilyen-olyan mértékben, hátránya esetleg annyi lehet , hogy több kell belőle. Ízre és oldódásra viszont biztos rosszabb.
Ha eltudod adni normális áron, akkor eladod, ha nem akkor kipróbálod, úgysem a tápkieg számít, hanem a napi kajád.
2/2 A kérdező kommentje:
Pessze, igazából csak reggel menne ez, napközben 700 gramm csirke, edzés után tejsavó+ gyors ch.
2014. júl. 7. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!