Egyszerűen nem tudok megszabadulni a tyúkszememtől. Mit próbáljak ki? Mit tanácsolnátok?
nemtudom aktuális- e még a kérdés de azért leírom
nekem volt tyúkszemem, vagy 1 évig szenvedtem. itthon ki is vágtuk (persze normális körülmények között, anyukám ápolónő)
de olyan mélyen volt, h ha csak egy kis darab (gyökér) bent marad, akkor ugyanúgy kialakul megint. (egyébként nem fájt,mármár élveztem, mert zsibbadt tőle az egész lábam)
ecseteltük mindennnel, volt vmi fagyasztós is, de attól se lett jobb.
aztán már majdnem feladtam, de nem akartam dokihoz menni ezzel, mikor anya vett egy tapaszt.(nemtudom h te is erről beszélsz-e)
olyan volt mint egy sebtapasz,aminek a közepén volt egy lapos gyógyszer( igen, rendes gyógyszer nagyságú) nekem a tyúkszem a nagy lábujjamon volt, így a ragasztó körbeérte, nem esett le, de ha neked leesik, ragassz rá egy másik sima sebtapaszt
ahogy mentem a gyógyszer szétment, és először cska elfehéredett ott a tyúkszem, azt hiszem 2. tapasznál, kezdett kifordulni...
és asszem 3. tapasz után, szabályosan kifordult a tyúkszem, és azóta semmi bajom vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!