Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehetne ettől megszabadul...

Hogy lehetne ettől megszabadulni? El vagyok keseredve!

Figyelt kérdés

Bocs hogy ide irok...régebben is irtam már a problémám miatt ide ebbe a kategóriába és jó válaszokat kaptam.

Megkeseriti már egy több mint egy hónapja az életemet a hüvelygomba. Már 2x voltam dokinál. Páromat is kezelték és bár a viszketés, erős folyás kellemetlen szag megszűnt, de képtelenek vagyunk normálisan szeretkezni. 5perc múlva már száraz vagyok és fáj, kivűl a hüvelynyilásnál. Utána a barátom szokott viszketni..Ma készültem megint nőgyógyászhoz, de érzem hogy meg fog jönni a menstruációm, meg már olyan halvány pirosas folyásom van, úgyhogy megint nem mehetek.

De most leültem és megvizsgáltam magam, hát egy pár pattanásszerű valami van ott és piros-MÁR MEGINT! Amikor legutoljára voltam dokinál már csak alig lehetett ott látni valamit de most megint csúnya.

Hiába nem viszket, meg kenem canestennel...El fog ez valaha múlni?

Fogyókúrázok, naponta rengeteget tornázok, futok aerobicozok, de renszeresen tisztálkodok. Nincs olyan nap hogy ne tornáznék....egészségesen próbálok élni bár most húsvétkor ettem egy kis édességet. Hallottam az se jó gombára...lehet amiatt újult ki?

Tangát hordok legtöbbször...ne hordjak?

Ér valamit a Candida diéta?

Volt már valaki hasonló helyzetben...hogy napközben semmi tünet, de szex közben fáj?És nem bent hanem kivűl ahogy dörzsölődik...?

Lehet hogy a páromnak van baja?

Másnak is húzódott már igy el?Hogy lehetne onnan eltüntetni őket?

Ne sportoljak egy darabig hogy ne legyen nekik ott állandóan meleg nedves hely?Komolyan már nagyon idegesit!!!!És még1x bocs hogy ide irtam!

23L

2011. ápr. 28. 10:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Még annyi..hogy jöttek rám ilyen kis szemölcs szerű valamik...a nyakamra és a bőrorvosom azt mondta le van gyengülve az immunrendszerem...ez lehet ok?
2011. ápr. 28. 10:45
 2/12 anonim ***** válasza:
mintha en irtam volna...bocs az offert, en is kivancsi vagyok a valaszokra.
2011. ápr. 28. 10:47
 3/12 anonim válasza:
az immunrendszer-erősítés nem rossz ötlet, de lehet hogy a párodat és téged is egyszerre kellene kezelni, különben adogatjátok egymásnak a kórt. hosszú folyamat kikúrálni magatokat, főleg, hogy van több szer is az ilyenekre, ki kell tapasztalni, mi használ.
2011. ápr. 28. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász a párodnak is kellett hogy írjon fel gyógyszert. Ha nem tette, vagy ő nem szedte be, akkor sosem lesz vége, állandóan újrafertőzitek egymást.
2011. ápr. 28. 10:49
 5/12 anonim válasza:
Szeintem ezeket a kérdéseket inkább az orvosnak tedd fel. DE szerintem lehet atól h gyenge az immunrendszered és nem tud rtendesen védekezeni.meg az is lehet h a pátodnak van vmi baja. ne keseredj el, meggyógyulsz :)
2011. ápr. 28. 10:52
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem is kb ez a problémám de csak azóta amióta fogamzásgátló tablettát szedek, hiper érzékeny lettem alul és vagy gombám van vagy begyulladok.Páromnál külön vizsgálat kimutatta hogy neki nincs semmi baja.Most más tabival próbálkozom ami a 2.csoportba tartozik mert vagy 3 csoportja van a tablettáknak és amit most fogok próbálni az kíméletes a női szervezethez.Amúgy már vagy a 3. dokinál vagyok de mindegyik canestenezett, aztán feladta és jó erős gombaölő tablettát kellett felhelyeznem. Most megint előjött és most már szájon bevevő tabit kaptam plusz kúpot meg krémet.De megint gyulladt vagyok.Szóval csak annyit tudok hogy allergiás vagyok a latexre, sikosítóra és már azon gondolkozom hogy a szervezetem talán a spermát sem bírja elviselni, mert van ilyen is,de lehet hogy csak simán érzékenyebb vagyok mindenre mint kéne.De van allergiásoknak sikosító sőt van olyan gumi is.A gomba meg olyan dolog hogy ki kell várni míg mindketten meggyógyultok mert különben oda-vissza adjátok egymásnak,és hát ugye férfiaknál sokszor tünetmentes a gomba.amúgy én már voltam menstruációval dokinál mert azt mondta az nem számít,egyrészt orvosilag neki mindegy másrészt őt nem zavarja,sok szerencsét
2011. ápr. 28. 10:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Irt gyógyszert neki is...meg kúpokat nekem, krémet neki..nekem másfélét. És jobb is volt...de aztán szeretkezni akartunk és rá párnapra vagyis ma ahogy néztem már megint csúnya...de nem viszket, bár egy picit ahogy odanyúltam égő érzés fogott el.

A dokim egyébként azt mondta hogy ez penész...most nem tudom hogy az hüvelygomba...a lényeg csúnya patanásszerű valamik és fájdalmas, száraz szex!

2011. ápr. 28. 10:55
 8/12 anonim ***** válasza:
és igen a kiütés sokszor azt jelenti hogy valahol másutt van valami baj, ez általában csak az előfutára valami nagy problémának hisz a bőrön mutatkozik ki minden betegség és nem hiszem hogy a cukor miatt rosszabb,de a tanga tény hogy ilyenkor nem ajánlott mert csak ront a helyzeten.Talán menj el vérvételre is hátha kiderül valami más betegség.Amúgy ha van ujjazás nálatok szex előtt hanyagoljátok,mert amióta nálunk nincs azóta jóval ritkábban gyulladtam be.
2011. ápr. 28. 10:57
 9/12 anonim ***** válasza:
egyébként elején szégyelltem magam,hogy csak nekem lehet ilyen nehéz de észrevettem itt, hogy sok nagyon sok nőnek ez a problémája, egyrészt megnyugodtam viszont másrészt aggasztó, hogy hogyan lehet ennyi nőnek ez a baja és közben még szinte egy sem tudta kikúrálni magát végérvényesen, hát ennyire rossz lenne az orvostudomány, miszerint még senki nem találta meg a jó nődokit? mert én már fizetősnél is voltam,de ugyanolyan rossz volt mint a többi:(az egyik még azt is megtette, hogy azzal vádolt vagy én keféltem félre vagy a párom csak mert a legtöbb esetben ezt látja, ezt mondta ahelyett hogy tanácsot adott volna:(
2011. ápr. 28. 11:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Elmenjek még ma nőgyógyászhoz?Csak bevesz délután....mióta délelőtt volt halványpiros folyásom..most semmi...lehet megvizsgálna...
2011. ápr. 28. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!