Mit tegyek? El vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
1 éve kivágták a körmöm,be volt nőve.Azóta szenvedek vele.Most nincs a köröm be nőve és nem is fáj,de tiszta gyulladt...sebészhez még1szer nem akarok menni,mert én ott akkor amiket átéltem.....borzasztó volt.(azt mondta a sebész,h add érzéstelenítőt,de nem fog hatni,mert úgy be van gyulladva,így vágta ki a körmöm.)Szerintem a húsban maradt körömdarabka és attól.az lehetséges??valaki járt már így???voltam már pedikűrösnél is.de nem mert hozzá nyúlni...lécci segítsetek.a gyulladás zavar nagyon!2011. márc. 21. 21:33
1/2 anonim válasza:
Ebbol lesz egy szep kis vermergezes pl., tehat irany a borgyagyaszat!
Nem olyan fajdalmas, de muszaj oda elmenned, mivel ezt kezelni kell, amit TE hazilag nem tudsz megtenni.
2/2 anonim válasza:
Magánorvoshoz menj, azok jobban odafigyelnek, és pénz beszél, kutya ugat... ha nyolc fájdalomcsillapítót kérsz, annyit ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!