Fél év múlva kopasz leszek a haj hullás miatt, teljesen el vagyok keseredve nem tudom hova lépek vagy mit kellene csinálnom! Szerintetek?
Fél év múlva kopasz leszek a haj hullás miatt, teljesen el vagyok keseredve nem tudom hova lépek vagy mit kellene csinálnom! Szerintetek?
Összetett a kérdésed.'Fél év múlva kopasz leszek a haj hullás miatt'-hát,legalább nem kell fodrászra költened,és csillogni fog a buksid teteje.Csak úgy siklani fog a beretva a fejeden!
"teljesen el vagyok keseredve nem tudom hova lépek"-Hát egyszerű a megoldás....egyik lábad a másik után tedd,jobbat a bal után(vagy neked lehet, hogy több lábad van?), és csak óvatosan, nehogy gödörbe lépj, és beleess!:))
Menj endokrinológiára, méghozzá minél hamarabb!
Mondjuk általános vitamin és nyomelem vizsgálatot is csináltathatnál a háziorvossal, gondolom ez nem volt meg, mert a házidoki is hormonvizsgálatra küldött volna egyből utána.
Első! Megtudnád nekem adni az elérhetőségét ennek a természetgyógyásznak??
Második:Nagyon vicces vagy,ha neked nem lenne hajad és emelett gyönyörű szép arcod lenne nem tudom mit szólnál hozzá.
Utolsó:Ezt fogom kérni méghozzá holnap el fogok menni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!