Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom már mit próbáljak...

Nem tudom már mit próbáljak ki. Száraz a babám fejbőre, sokak szerint ez a koszmó. Oké, de hogy lehet tőle megszabadulni?

Figyelt kérdés
Koszmós a babám feje a doktornő szerint,és a napraforgó, vagy paraffin olajat ajánlotta használatra, de nem segít. Az is fura hogy ugyanilyen száraz rész van a szemöldöke magasságában.Mindig visszajön neki.Ti mit használtok?
2008. okt. 4. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam feje is nagyon koszmós volt, és a védőnő ajánlott egy sampont.

Bebé márkájú, 200 ml, és kb. 1600 Ft. volt(még a télen vettem). Kicsit húzós az ára, de nagyon megéri!!!

Én kb. ötször, vagy hatszor megmostam vele a kis fejét, és teljesen eltűnt a koszmó, azóta sincs. Viszont a flakonban még rengeteg maradt, úgyhogy azóta is azzal mosom a haját(már több mint fél éve, és még mindíg van benne)

Úgyhogy én csak ajánlani tudom neked, mert megéri az árát.

Sok sikert.

2008. okt. 4. 15:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kipróbálom,szerinted a homlokán is ez lehet?
2008. okt. 4. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom sajna, nekünk csak a fején volt. De ahogy mosod a samponnal, egy kicsit mosd le a homlokán is, ártani biztos nem fogsz vele. Remélem segíteni fog.
2008. okt. 4. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk az olaj segített és neki nem csak a fején,de a füle mögött is volt.Próbáld ki az előttem említett sampont és figyelj rá,hogy mindíg be legyen kenve a problémás részeken a bőre olajjal vagy babáknak való hidratáló krémmel.
2008. okt. 4. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Az én kislányom feje is koszmós. Én fürdetés előtt szoktam neki bekenni olajjal és amikor fürdetem egy pelus végével nagyon óvatosan dörzsölöm neki. El is tűnik tőle. A homlokán lévő szárazságot pedig nem tudom hogy hívják, de az én kislányomnak is volt. A doktornő felírt rá egy krémetamit a gyógyszertárban kevernek ki. Fürdetésnél azt is át kell dörzsölni pelussal és a fürdetés végén bekenni a krémmel. Én mindössze 2x használtam és el is tűnt neki pedig olyan 1000 Ft volt a krém. Azóta sem jött ki neki. Mondjuk ezt a háziorvosnak észre kellett volna vennie, amikor mentél hozzá. De ha megmutatod neki a fejét szerintem tudni fogja, hogy mit kell felírni. Sajnos nem tudom leírni a nevét, mert nincs rajta a tubuson. tymy
2008. okt. 4. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Én kínlódtam az olajokkal, nem segített, de az első hozzászóló által javasolt Babé bejött. Kb. három mosás után eltűnt, és azóta sem jött elő. Próbáld ki!!!

Zita

2008. okt. 4. 22:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek !
2008. okt. 5. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!