Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzás? Egész álló nap csak...

Fogzás? Egész álló nap csak sír és sír, sehogy nem tudo megnyugtani. Mit próbáljak még?

Figyelt kérdés

Denitnox,dologol, viburcol,chamomilla,semmi nem használ. Mit adhatnék, hogy ne szenvedjen ennyire??

8 hónapos és a felső két foga jön

2011. jún. 28. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Indulhat a lepontozás.

Régi módszer igaz...Házi pálinka!!Nem kell a gyerekkel megitatni, hanem csak egy picit az ínyét bedörzsölni..Lezsibbassza neki, és ilyen mennyiségtől semmi baja nem lesz!!!

2011. jún. 28. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Ha ennyire fáj neki, akkor adj vmi rendes fájdalomcsillapítót. pl.: nurofen, panadol, mindegyikből van szirup, és jó az íze is, úgyhogy könnyű beadni.
2011. jún. 28. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
csatlakozom az előzőhöz, nurofen vagy panadol
2011. jún. 28. 18:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor kipróbáljuk apanadolt, az van itthon. Köszönöm
2011. jún. 28. 18:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként azt olvastam,hogy germicid c kúpot is lehetadni, valóban így van??
2011. jún. 28. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Én éjszakára adtam a Germicidet,ha nagyon szenvedett.Napközben Nurofent kapott.
2011. jún. 28. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
Én is a panadolra szavazok. Én van amikor nagyon hisztis az ínyét is bekenem neki ezzel. Nem tudom, h csak az íze miatt v vmi hatása is van, de nekünk bejött kétszer bekenem neki,(a kettő között beadom neki a szirupot amúgy) és utána nem sokra rá megnyugszik, még talán el is alszik.
2011. jún. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!