Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet összerakni egy jó...

Hogy lehet összerakni egy jó étrendet?

Figyelt kérdés

2 hónapja járok edzőterembe, és bár látom néhány helyen a változást, de sajnos van egy olyan problémám hogy sokat fogytam. 10 kg-ot egészen pontosan, és a vállamnál illetve a hátamon veszem észre hogy onnan fogytam vagy legalábbis ott nem fejlődtem szinte semmit.

Az edzéstervem úgy néz ki, hogy 4 napos és:

1. nap mell-váll

2. nap hát

3. nap bicepsz, tricepsz

4. nap láb

És 3 napon van 20 perc futás, 1 napon pedig taposás szintén 20 perc.

Igazából szerintem a kajálással van gond. Mert nem is igazán tudom hogy mit, mennyit kellene ennem.

180 cm magas vagyok 85 kg-ról kezdtem most 75 vagyok.

Valaki segítene nekem esetleg egy komplett étrenddel? Nagyon nagyon megköszönném

2014. jún. 28. 23:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Kérdésedből ítélve Te izomtömeget akarnál építeni, ehhez tömegnövelő étrendre lesz szükséged. Kardió edzést meg elég max 2x20 percet végezni egy héten, ha nagyon akarsz, de nem szabad vele tömegelésnél túlzásba esni lényeg, hogy kalóriapluszban maradj.

Tömegnövelő étrend így néz ki:

Fehérje: Csirke, marha, hal, túró, tojás, tápkieg stb.

Szénhidrát: Fehér/barna rizs, zabpehely, tk kenyér, tk tészta, burgonya stb, sok zöldség a hússal megegyező mennyiség kb.

Zsír: Omega 3, lenmag stb.

Mennyiség:

Fehérje: 2g/ttkg

Ch: 4-6g/ttkg, bár ezt neked kell kitapasztalnod, lényeg heti 0.3-0.5kg testsúlynövekedés legyen, be kell lőni egyén függő.

Zsír: 0.5-1g=ttkg, de ennek fele legyen maximum telített zsír a többi telítetlen legyen omega3, lenmagolaj stb.

2014. jún. 29. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!