Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek milyen testfelépít...

Szerintetek milyen testfelépítés éri meg jobban?

Figyelt kérdés
na, szóval szerintetek hogyan éri meg jobban? mert nem tudom valamikor elkezdeném a súlyzós edzéseket és igazából nem áll szándékomban semmilyen doppingszerhez nyúlni, de kiváncsi vagyok hogy a csajoknál ha pl a testalkat számít akkor melyiket preferálják jobban? azt ha valaki egészségesen edz és 2-3 esetleg 4 év alatt ér el egy igen komoly naturálhoz képest igen komoly formát, vagy 1 év alatt letudja koxxal? ezt az egészet ugy értem hogy ha a csaj látja hogy izmos vagy meg stb. meg nyilván nem ért ezekhez a dolgokhoz, de vannak ezek a jeff seid, meg mittudomén ilyen zyzz féleségek és nem tudom, láttam hogy pózolnak csajokkal is de maga barátnőjük még nem volt, és vajon miért? ha olyan jól néznek ki? vagy jobban megéri ha egészséges kox nélküli edzést végez? nem akarok koxolni, csak... nem tudom ez ilyen hülyén jött ki, na mind1 a lényeg a lényeg hogy vajon ha testalkat a lényeg vagyis azt figyelik meg a csajok akkor melyiket válasszam? inkább a rendes vagy az izmosabb de egészségtelenebbet? meg annyit hogy szerintetek a koxosoknak sok csajuk lehet? vagy hogyan irjam....

2014. jún. 28. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ezt most mire írtad?
2014. jún. 29. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Gondolom annak írta, aki a pénzes szöveget biggyesztette be.:)

Egyébként kérdező túl nagy jelentőséget tulajdonítasz az izmos fizikumnak. A csajok nagy részének egyáltalán nem fontos, hogy mennyire vagy izmos. ÉS most ne mond, hogy nem a csajok miatt akarsz edzeni, mert minden mondatodban utalsz rá. A doppingot pedig felejtsd el egy jó ideig, sőt utána is, ha nincsenek versenyzési szándékaid.

2014. jún. 29. 15:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A legmélyebb emberi ösztön az utódteremtés, szaporodás szóval mindenkit, ez motivál leginkább. Tudatalatt miért akar valaki gazdag lenni? Vagy híres? Nézzetek utána!
2014. jún. 29. 16:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez az, erről beszélek.
2014. jún. 29. 18:05
 15/18 A kérdező kommentje:
hát nem fogok hazudni, tényleg a csajok miatt, de ez azért van mert nem akarom hogy szégyenkezzenek velem ha pl. az utcára megyünk szóval nem akarok kis nyápic maradni testileg rendben akarok lenni, különben sem tudnék beszerezni koxot illegális szóval.... :/ de azért köszönöm a válaszokat :)
2014. jún. 30. 00:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha testileg rendben szeretnél lenni, jobban érezni magad a bőrödben, fittebb lenni, az jó cél kezdésnek. De az az igazi ha magadért csinálod.

Szerintem kezdj bele nyugodtan, kérd személyi edző segítségét, csináld fél évig legalább aztán meglátod.

2014. jún. 30. 01:16
 17/18 anonim ***** válasza:
A kox kµrva veszélyes hozzáértés nélkül. Aki meg ért hozzá az meg már nem a csajokért fogja csinálni.
2014. jún. 30. 12:46
 18/18 anonim ***** válasza:
dopping elvileg nem való senkinek, a profik tudják használni és tisztában vannak vele hogy mire jó, nem az ilyen idióta kezdőknek való.
2014. júl. 2. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!